Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν το βλέπω να στεριώνω με κανέναν άνθρωπο, με τα γατιά θα μείνω!» (βίντεο)

«Θέλω να φτιάξω την ζωή μου κάπως πιό απλή».

 Ο ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στην επιλογή του να αφήσει την πρωτεύουσα και να μετακομίσει μόνιμα στην Αίγινα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ykapoutzidis (@ykapoutzidis)

 

«Πέρασα πάρα πολύ ωραία. Πάνω στις 20 μέρες της καραντίνας κατάλαβα ότι δεν θέλω να γυρίσω πίσω. Ήμουν σύμβουλος μυθοπλασίας στο Mega. Η τηλεόραση μπορεί να σε αλλοτριώσει. Είχα πολλές ιδιότητες, βρίσκεσαι συνεχώς σε ένα τρέξιμο, είναι πολλά τα μπαλάκια του ζογκλέρ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Είδα όλες τις πλευρές της τηλεόρασης και μου φάνηκε πολύ κουραστικό ψυχικά. Το να μην είσαι στα πλατό, να κοιτάς τη θάλασσα, ακόμα και το να μην έχεις Instagram, έχει μια απλότητα. Μου αρέσει να είμαι κι εγώ πιο απλός, να μην έχω το άγχος να κάνω επιτυχία. Έτσι αποφάσισα να μην γυρίσω πίσω», συμπλήρωσε. 

«Ήταν άλλη η ποιότητα της ζωής στην Αίγινα. Γενικότερα, θέλω να φτιάξω την ζωή μου κάπως πιο απλή!», τόνισε.

Ταυτόχρονα, ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε και στη μοναξιά που νιώθει ανά διαστήματα, αποκαλύπτοντας μλαιστα πως είναι κάτι που του αρέσει πολύ.

«Μου αρέσει να περνάω χρόνο μόνος μου. Σε βαθμό που με ανησυχεί και λίγο. Δεν το βλέπω να στεριώνω με κανέναν άνθρωπο, με τα γατιά θα μείνω. Δύσκολα θα άφηνα την Αίγινα, επειδή γνώρισα κάποιον που μένει στην Αθήνα. Ωραία είναι η συντροφικότητα και να έχεις έναν άνθρωπο να σε νοιάζεται και να σε αγαπάει. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να έχεις μια σχέση, αν κάποιος δεν σε νοιάζεται. Αν δεν υπάρχει αγάπη και γλύκα, δεν καταλαβαίνω γιατί να μοιραστείς ένα σπίτι και μια ζωή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καπουντζίδης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ