Μία κούκλα η Μελίνα Νικολαΐδη στην αποφοίτησή της - Το υπέροχο φόρεμα και οι φωτό με την μαμά Δέσποινα Βανδή

Και μετά την τελετή, βόλτα στην Γλυφάδα!

Στην Γλυφάδα αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Δέσποινα Βανδή και την Μελίνα Νικολαΐδη, λίγο μετά την αποφότηση της τελευταίας από το Κολλέγιο Αθηνών.

Μαμά και κόρη έχουν μια υπέροχη σχέση και περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες η γνωστή τραγουδίστρια ήταν ντυμένη casual με ένα τζιν σορτσάκι, λευκή μπλούζα και μια τουνίκ. Όσο για την κόρη της, η 18χρονη φορούσε αθλητικό κολάν και μπουστάκι. 

 

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για την αποφοίτηση της Μελίνας  Νικολαΐδη

Με αφορμή την αποφότηση της κόρης της από το Κολλεγίο Αθηνών η καλλιτέχνης δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram φωτογαρφίες από την τελετή, ενώ συνόδευσε την ανάρτησή της με γλύκα λόγια για την Μελίνα.

Φωτογραφίες: Instagram

«Και τώρα μωρό μου αφεσου στη χαρά του ταξιδιού σου στη ζωή και όρισε εσυ τις διαδρομές σου τις στάσεις σου τους συνεπιβάτες σου τα μπαγκάζια σου, αφεσου στις στιγμές σου, κυνηγα τις επιθυμίες σου τα όνειρα σου, απόλαυσε τις επιτυχίες σου αγκάλιασε και μάθε από τις αποτυχίες σου, πέσε, σήκω και να χεις πάντα δίπλα σου ανθρώπους να αγαπάς και να σε αγαπάνε, να τους σέβεσαι και να σε σέβονται! Σε αγαπαω μωρό μου! » έγραψε.

Η Μελίνα ήταν μια κούκλα, όπως και η διάσημη μαμά της! H πρώτη επέλεξε για την τελετή αποφοίτησης ένα μακρύ μωβ φόρεμα με κοψίματα, που ταίριαζε τέλεια με τα μελαχρινά μαλλιά της.

Δείτε όλες τις φωτό και το βίντεο πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Όσο για την Δέσποινα Βανδή, εκείνη φόρεσε ένα στράπλες φουστάνι, σε έντονο πράσινο χρώμα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ