Ο David Beckham κοροϊδεύει την Victoria με ένα ξεκαρδιστικό βίντεο: «Ούτε ένα καφέ δεν μπορούμε να πιούμε…»

Λίγο αργότερα η 48χρονη ανέβασε μια φωτογραφία του αγαπημένου της με μαγιό

Ο David και η Victoria Beckham έχουν χιούμορ και μας το έχουν αποδείξει πολλάκις!

Το διάσημο ζεύγος από τη Βρετανία - μάλλον το χιούμορ έχει να κάνει και με την καταγωγή τους - έχουν ξεκινήσει τις διακοπές τους και παραθερίζουν, με ένα γιοτ, στην Ιταλία, παρέα με τα δύο μιρκότερα παιδιά τους, την 11χρονη Harper και τον 17χρονο Cruz, καθώς και με τη νέα κοπέλα του τελευταίου Tana Holding.

Ο 47χρονος star των γηπέδων λοιπόν αποφάσισε να πειράξει την σύζυγό του ανεβάζοντας στο Instagram ένα ξεκαρδιστικό βίντεο.

Σε αυτό τον βλέπουμε να καθισμένο να προσπαθεί να απολαύσει λίγες στιγμές χαλάρωσης. Έλα μου όμως που η Victoria «καραδοκεί»!

Όσο εκείνος έχει ανοιχτή την κάμερα και είναι πλάτη στο τζάμι του σκάφους, ξαφνικά βλέπουμε την σχεδιάστρια μόδας, απέξω, η να κάνει την γυμναστική της, ανυποψίαστη ότι την τραβάει με το κινητό. «Περιμένετε ? Ούτε ένα καφέ δεν μπορούμε να πιούμε χωρίς άλματα Vic (σ.σ. η γυμναστική που κάνει)» γράφει στο post του. 

Λίγο αργότερα η 48χρονη θα δημοσιεύσει στο δικό της Instagram μια φωτογραφία του αγαπημένου της με μαγιό. «Παρακαλάω!!! Φιλιά από το Positano» διαβάζουμε στο post της. 

Φυσικά και οι δύο δεν παρέλειψαν να κάνουν tag ο ένας τον άλλον, στις αναρτήσεις τους.

Ο David και η Victoria πριν από την Ιταλία, βρέθηκαν στην Κροατία και στη συνέχεια ταξίδεψαν στο Παρίσι και τη Βενετία, με το τρένο Orient Express, για να γιορτάσουν την 23η επέτειο του γάμου τους

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ