Σε απίθανο ροζ χρώμα τα μαλλιά του διάσημου Έλληνα κομμωτή Δημήτρη Γιαννέτου και το καρέ της μητέρας του(φωτό) 

Ο διάσημος hait stylist μας προτρέπει αυτό το καλοκαίρι να βάλουμε χρώμα στη ζωή μας

Ο Δημήτρης Γιαννέτος δεν μεγαλουργεί μόνο στα κεφάλια των διάσημων πελάτισσων του, όπως η Μαρία Μενούνος, αλλά δοκιμάζει νέες ιδέες τόσο στα δικά του μαλλιά, όσο και στης μητέρας του. 

Στο τελευταίο του post στο Instagram με λεζάντα «mom and dad tale Hollywood» ο αγαπημένο hair stylist με τη μεγάλη καριέρα στο Λος Άντζελες μας συστήνει την οικογένεια του και μας προτρέπει αυτό το καλοκαίρι να τα δούμε όλα… ροζ. 

Το ιδιαίτερο καρέ της μητέρας του έλαβε μάλιστα εγκωμιαστικά σχόλια από πολλές διάσημες κυρίες της ελληνικής -και όχι μόνο- showbiz, όπως η Ηλιάννα Παπαγεωργίου.

Credits: Instagram - giannetos

Δείτε όλες τις φωτογραφίες του post και το video πατώντας το βελάκι στα δεξιά. 

Ο Δημήτρης Γιαννέτος ξεκίνησε την καριέρα του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, με τον ίδιο να έχει δουλέψει με μεγάλα ονόματα, όπως την φωτογράφο Κατερίνα Τσατσάνη και διάσημες Ελληνίδες, όπως η Μαριέττα Χρουσαλά. Παράλληλα κρύβεται πίσω από μερικά από τα ωραιότερα beauty και fashion editorials γνωστών περιοδικών.

Credits: Instagram - mariettachrousala

«Η Μαριέττα Χρουσαλά ήταν ο άνθρωπος που με βοήθησε. Μου είπε θα σου γνωρίσω τη Μαρία Μενούνος και έτσι έγινε. Πριν από αυτό, είχα γνωρίσει τη Γιάννα Τερζή που με βοήθησε με τη ζωή εκεί. Η Μαριέττα μου γνώρισε τη Μαρία κι εκείνη μου είπε ότι είμαι φανταστικός και ότι έχει μια δουλειά και θέλει να την αναλάβω.

Photo: Instagram

Τελικά μου έστειλε ένα μήνυμα μετά από ένα μήνα και πήγα για δύο εβδομάδες στην Αμερική. Από τότε δεν έφυγα ποτέ. Είμαι 8 χρόνια εδώ», είπε ο ίδιος στην εκπομπή Roomies τον Μάρτιο του 2021.

Δείτε επίσης: Ο Έλληνας κομμωτής Δημήτρης Γιαννέτος χτένισε την Britney Spears στον γάμο της - η διάσημη νύφη & τα άριστα τοποθετημένα extensions (φωτό)

Έτσι εδώ και χρόνια συνεργάζεται μεταξύ άλλων με την Ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστρια Μαρία Μνεούνους, ενώ μερικές ακόμα από τις πελάτισσές του είναι η Meghan Fox, η Cindy Crawford, η Chrissy Teigen και η Irina Shayak.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ