Η Britney Spears αποθεώνει τον Έλληνα κομμωτή Δημήτρη Γιαννέτο - «Είναι ο φύλακάς μου, ευλογημένη που τον γνωρίζω» (φωτό)

Τη διάσημη τραγουδίστρια συνδέει μια ξεχωριστή φιλία με τον Έλληνα κομμωτή και δεν παρέλειψε να πει πόσο της έχει σταθεί. 

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει συνεργαστεί με τον Δημήτρη Γιαννέτο, με τον Έλληνα κομμωτή που είναι εδώ και αρκετά χρόνια στην Αμερική, να της έχει επιμεληθεί αρκετές φορές τα χτενίσματά της.

Η διάσημη τραγουδίστρια, μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram, τον αποθεώνει και τονίζει ότι εκτός από συνεργάτης, είναι και ένας από τους καλούς της φίλους, που της έχει σταθεί στις δύσκολες στιγμές.

«Κυριολεκτικά δεν υπάρχουν λόγια για αυτόν τον κύριο. Με κάνει να αισθάνομαι όμορφα με κάθε τρόπο! Δεν μου φτιάχνει μόνο τα μαλλιά. Είναι ο πιο καλός και ευγενικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει… Στάθηκε στο πλευρό μου στις πιο σκοτεινές μου στιγμές, όταν κυριολεκτικά δεν είχα κανέναν. Είναι ο φύλακάς μου! Και ξέρω πόσο ευλογημένη είμαι που τον γνωρίζω», όπως έγραψε με τον Δημήτρη Γιαννέτο να της απαντά: 

«Σε αγαπώ τόσο πολύ. Είμαι ευλογημένος που σε έχω στη ζωή μου και ευγνώμων που σε γνώρισα. Θα είσαι για πάντα η έμπνευσή μου. Θα είμαι εδώ για εσένα».

Την ανάρτηση σχολίασε και η Μαρία Μενούνος, που είναι χρόνια φίλη με τον Δημήτρη Γιαννέτο. «Συμφωνώ μαζί σου σε όλα», όπως έγραψε.

Photo: Instagram

Πρόσφατα η Μπρίτνεϊ Σπίαρς παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Sam Ashgari, και ο Δημήτρης Γιαννέτος επιμελήθηκεε το γαμήλιο χτένισμα, δίνοντας το παρών και στο γάμο, συνοδευόμενος  από την Μαρία Μενούνος. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ