Μεσσήνη: Ο 50χρονος έλουσε με ακουαφόρτε την πρώην σύζυγο του-κινδυνεύει να χάσει την όραση της

Ο 50χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον τραυματισμό, με χημικό υγρό, της 49χρονης πρώην συζύγου του, συνελήφθη.

Επίθεση με καυστικό υγρό στο πρόσωπο από έναν σωματώδη άνδρα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά δέχτηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης μια 49χρονη υπάλληλος καθαριστηρίου στην Ανάληψη του Δήμου Μεσσήνης.

Ο δράστης αναζητήθηκε στο περιβάλλον της γυναίκας, και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας συνέλαβε τον 50χρονο, που είναι ο πρώην σύζυγός της. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Ελευθερία, ο άνδρας παραφύλαγε στο σκοτάδι την παθούσα, και όταν αυτή στις 4 το πρωί πήγε για να ανοίξει το καθαριστήριο, την αιφνιδίασε.

Οι αστυνομικές αρχές απέκλεισαν εξαρχής το ενδεχόμενο ληστείας, όπως και η επίθεση να σχετίζεται με εργασιακές διαφορές ή με την επιχείρηση και όλα συνέκλιναν σε προσωπικά κίνητρα του δράστη. Ο κουκουλοφόρος, με ένα πανί ποτισμένο στο ίδιο υγρό με αυτό που προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο της γυναίκας, προσπάθησε να της κλείσει το στόμα για να μην φωνάξει. Αυτή αντιστάθηκε όσο μπορούσε, αλλά ο 50χρονος κατάφερε να της ρίξει το υγρό στο πρόσωπο, πριν τραπεί σε φυγή.

Από τα τραύματά της, το πιο σοβαρό είναι στο ένα μάτι, καθώς το υδροχλωρικό οξύ, της προκάλεσε χημικό έγκαυμα. Η γυναίκα υποβλήθηκε σε επέμβαση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου νοσηλεύεται στην Οφθαλμολογική Κλινική, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί να έχει πάθει μόνιμη ζημιά στο μάτι της και να μην ανακτήσει την όρασή της.

Ο συλληφθείς, μετά την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ