Μαρί Σαντάλ: Διακοπές στην Ελλάδα με όλη την οικογένεια - το λευκό φόρεμα, το εντυπωσιακό κολιέ (φωτό)

Απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης

Διακοπές στην Ελλάδα, όπως κάθε καλοκαίρι, κάνει η οικογένεια του πρίγκιπα Παύλου.

Ο μεγάλος γιος του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου και η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης, με την συγγραφέα και σχεδιάστρια παιδικών ρούχων να δημοσιεύει στο Instagram σχετικές φωτογραφίες.

Μαζί τους είναι και τα πέντε τους παιδιά: η πριγκίπισσα Μαρία - Ολυμπία, ο πρίγκιπας Κωνσταντίνος - Αλέξιος, ο πρίγκιπας Αχιλλέας - Ανδρέας, ο πρίγκιπας Οδυσσέας - Κίμωνας και ο πρίγκιπας Αριστείδης - Σταύρος.

Στην τελευταία ανάρτηση της Μαρί Σαντάλ βλέπουμε τον 23χρονο Κωνσταντίνο καθισμένο στην βεράντα και πίσω του την μαγευτική θέα.

Photo: Instagram

Σε άλλο στιγμιότυπο που ανέβασε η tycoon σύζυγος του πρίγκιπα Παύλου, τα παιδιά της οικογένειας ποζάρουν μαζί με την παρέα τους στο ηλιοβασίλεμα.

Photo: Instagram

Η Μαρία - Ολυμπία, η οποία γιόρτασε πρόσφατα τα 26ά γενέθλιά της,  βρίσκεται στην Ελλάδα με τον σύντροφό της Περεγκρίν Πίρσον, ενώ σε φωτογραφία που έχει μοιραστεί στον δικό της λογαριασμό στο Instagram την βλέπουμε σε κάποια βραδινή έξοδο με την Ευγενία Νιάρχου και τις φιλενάδες τους. 

Photo: Instagram

«Τρεις Ελληνίδες και μια Γαλλίδα μπαίνουν σε ένα μπαρ» γράφει στην ανάρτησή της. 

Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ έρχονται κάθε καλοκαίρι στην Ελλάδα, την οποία έχουν μέσα στην καρδιά τους και για ακόμα μια φορά βρέθηκαν στο Πόρτο Χέλι, όπου άλλωστε είχε σπίτι ο τέως βασιλιάς. Βέβαια υπνεθυμίζεται ότι η βίλα έχει αλλάξει πλέον χέρια, όμως είναι ένα μέρος που η οικογένεια αγαπά ιδιαίτερα.

Σε ένα βίντεο από το TikTok που ανέβασε στα stories της η βλέπουμε την Σαντάλ μαζί με μια φίλη της μέσα στο θαλάσσιο ταξί που τις μετέφερε στις Σπέτσες.

Η ίδια φορά ένα όμορφο λευκό καλοκαιρινό φόρεμα, το οποίο έχει συνδυάζει με εσπαντρίγιες, ένα εντυπωσιακό κολιέ και μια σειρά από μεταλλικά βραχιόλια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ