Ο Ben Affleck γιόρτασε τα 50α του γενέθλια με τη νέα του σύζυγο – Η JLo του κάνει δώρο την πολύμηνη άδεια της για να αφοσιωθεί στον έρωτα τους

Οι φήμες λένε ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα γιορτάσουν τον γάμο τους με... τριήμερο γλέντι 

 

Μετά τον γάμο αστραπή στο Λας Βέγκας και την εβδομάδα του… μέλιτος στο Παρίσι, ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez ταξίδεψαν μέχρι τη Νέα Υόρκη για μια ακόμα ολιγοήμερη απόδραση.

Αφορμή τα γενέθλια του διάσημου ηθοποιού στις 15 Αυγούστου, που επέβαλλαν φέτος, που είναι επιτέλους μαζί μετά από 19 ολόκληρα χρόνια μετά τον πρώτο κεραυνοβόλο έρωτα τους, να κάνουν κάτι διαφορετικό. Η ενόχληση όμως του Affleck, που κατέγραψαν οι κάμερες των παπαράτσι, έκαναν τις κακές γλώσσες να προβλέψουν προβλήματα σύντομα στο γάμο τους. Άλλωστε όταν το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί στις αρχές του 2000, μετά την αποτυχημένη ταινία «Gigli» που έκαναν μαζί, οδηγήθηκε στον χωρισμό ακριβώς λόγω της πίεσης που ένιωθαν με τα φώτα της δημοσιότητας συνεχώς στραμμένα πάνω τους.

 

 

Ίσως σε μια προσπάθεια να κρατήσει μακριά το κακό η πανέμορφη Λατίνα σταρ δήλωσε πρόσφατα πως πρόκειται να κάνει ένα διάλειμμα από την καριέρα της, προκειμένου να μπορεί να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και στον νέο της σύζυγο. «Είναι πολύ σημαντικό για μένα, ειδικά τώρα, να δώσω προτεραιότητα στην προσωπική μου ζωή και όχι μόνο την επαγγελματική. Όταν έκανα τα παιδιά μου πριν 14 χρόνια άρχισα να σκέφτομαι διαφορετικά», ανέφερε χαρακτηριστικά στο newsletter της, όπου μοιράζεται σκέψεις της με τους φαν της. «Θέλω να έχω χρόνο να είμαι η γυναίκα, η μητέρα, η σύντροφος και ο άνθρωπος που πρέπει να είμαι για τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου» πρόσθεσε η ίδια. 

 

 

Οι φήμες πάντως θέλουν το λαμπρό ζευγάρι να  ετοιμάζεται να γιορτάσει τον έρωτά του και την επισημοποίηση της σχέσης του, σε μία μεγάλη τριήμερη εκδήλωση με τα αγαπημένα του πρόσωπα στο κτήμα του ηθοποιού στο Riceboro της Τζόρτζια. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Page Six, το πάρτι έχει προγραμματιστεί για αυτό το Σαββατοκύριακο και πρόκειται να είναι... κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

 

Στη λίστα των καλεσμένων, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, περιλαμβάνονται ο κολλητός του γαμπρού, Matt Damon, o Jimmy Kimmel και η Drea de Matteo.  Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες η τριήμερη «γιορτή» θα ξεκινήσει με ένα δείπνο - πρόβα την Παρασκευή, με την οικογένεια του ζευγαριού και τους στενούς του φίλους και το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο. Την Κυριακή η εκδήλωση θα κλείσει με ένα μπάρμπεκιου και πικνίκ. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ