Εμανουέλ Μακρόν: «Άτακτος» ο Γάλλος πρόεδρος αποκαλύπτει ο «σεξουαλικός φάκελος» που είχε ο Ντόναλντ Τραμπ 

«Είμαι αυτός που είμαι. Δεν είχα ποτέ τίποτα να κρύψω», είναι η πάγια απάντηση του σε όλες τις φήμες

Ο Εμανουέλ Μακρόν και η σεξουαλική ζωή του με τη Μπριζίτ ή πέρα από αυτήν, δεν έχει απασχολήσει μόνο τους Γάλλους πολίτες και όλες τις φυλλάδες ανά τον κόσμο, αλλά και τον Ντόναλντ Τραμπ. 

Όπως αποκαλύπτεται σήμερα ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος είχε περίπου εμμονή για το τι συμβαίνει στο… κρεβάτι του Γάλλου προέδρου, μην μπορώντας προφανώς να αποδεχτεί ότι είναι από τα 15 του χρόνια με την ίδια μεγαλύτερη του κατά 24 ολόκληρα χρόνια γυναίκα. Ο Τραμπ άλλωστε έχει εκφράσει πολλές φορές την άποψη του για τις γυναίκες και τη… γοργή ημερομηνία λήξης τους. Σε κάθε περίπτωση η εισβολή του FBI στην έπαυλη του στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα στις 8 Αυγούστου οδήγησε στην κατάσχεση απόρρητων έγγραφων, κάποια εκ των οποίων αφορούν ακριβώς αυτό, την ερωτική ζωή του Μακρόν. 

Συγκεκριμένα ένα από τα αρχεία, που αναφέρεται στο Παρίσι ως «ο σεξουαλικός φάκελος του Μακρόν», είναι το μυστηριώδες αρχείο «Αντικείμενο 1α», και καταχωρήθηκε από το FBI ως «πληροφορίες για τον Πρόεδρο της Γαλλίας».

Μέχρι τώρα, σχεδόν όλοι γνωρίζουν ότι ο Μακρόν, 44 ετών, γνώρισε τη σύζυγό του Μπριζίτ, 69 ετών, όταν ήταν 15χρονος μαθητής και εκείνη 39χρονη δασκάλα του, παντρεμένη με τρία παιδιά τότε. Και σα να μην έφτανε αυτό, ενώ πραγματοποιούσε την προεκλογική του εκστρατεία για την προεδρία το 2017, αναγκάστηκε να αρνηθεί ότι ήταν μέρος ενός «πλούσιου λόμπι ομοφυλοφίλων», αρνούμενος τις υποθέσεις ότι είχε μια παθιασμένη σχέση με τον Ματιέ Γκαλέ, το τότε 40 ετών αφεντικό του Radio France.

Ανοιχτά ομοφυλόφιλος, ο Γκαλέ ήταν μια εξέχουσα προσωπικότητα στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης και ήταν γνωστό ότι είχε συναντήσει τον Μακρόν σε διάφορες εκδηλώσεις και καθώς οι φήμες εξαπλώνονταν, ο Μακρόν αναγκάστηκε να δηλώσει: «Λένε ότι έχω διπλή ζωή με τον Ματιέ Γκαλέ, αλλά δεν μπορεί να είμαι εγώ», ενώ άλλη φορά δήλωσε: «Είμαι αυτός που είμαι. Δεν είχα ποτέ τίποτα να κρύψω. Ακούω ανθρώπους να λένε ότι έχω μια κρυφή ζωή ή κάτι τέτοιο. Δεν είναι ωραίο για την Μπριζίτ γιατί μοιράζομαι όλες τις μέρες και τις νύχτες μου μαζί της και με ρωτάει πώς τα καταφέρνω», δήλωνε.

Ένα χρόνο αργότερα, κυκλοφόρησε μια νέα φήμη σχετικά με την ερωτική ζωή του Μακρόν, ότι κοιμόταν με τον πρώην αξιωματικό ασφαλείας του, Αλεξάντρ Μπεναλά, ο οποίος είχε κινηματογραφηθεί να δέρνει έναν Γάλλο πολίτη αλλά διατήρησε τη θέση του… Μια φήμη που ο Πρόεδρος τη διέψευσε κατηγορηματικά, λέγοντας ότι «δεν ήταν ποτέ εραστής μου». Βέβαια, ούτε κι η Μπριζίτ δεν έχει γλυτώσει από τις τερατώδεις φήμες, καθώς κάποιοι έχουν επανειλημμένα διαφημίσει το μύθο ότι… γεννήθηκε άντρας, ως Ζαν Μισέλ Τρονιέ, τον Απρίλιο του 1953 και υποτίθεται ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου στις αρχές της δεκαετίας του 1980!

Ο Μακρόν πάντως έχει συχνά παραπονεθεί για Ρώσους πράκτορες που εργάζονται για τον Βλαντιμίρ Πούτιν που του επιτίθενται μέσω του κυβερνοχώρου. «Είναι αυτοί που ξεκινούν τις φήμες και στη συνέχεια τις κυκλοφορούν χρησιμοποιώντας ένα στρατό από ψηφιακά τρολ» είπε συνεργάτης του Μακρόν. Όσο για τον περίφημο φάκελο των αποκαλύψεων που είχε στην κατοχή του ο Τραμπ, «η διάδοση παραπληροφόρησης είναι ένα τέλειο εργαλείο για πολιτικούς αντιπάλους που θέλουν να δυσφημήσουν κάποιον. Ίσως οι πράκτορες που εργάζονταν για τον Τραμπ απλώς συγκέντρωσαν την παραπληροφόρηση που είναι συγκεντρωμένη στο διαδίκτυο», εξηγεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ