Η Robin Wright χωρίζει τον κατά 20 χρόνια νεότερο σύζυγό της - Τέλος για το τρίτο στεφάνι της ηθοποιού του «House of Cards» (φωτό)

Μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας

Η Robin Wright χωρίζει τον κατά 20 χρόνια νεότερο σύζυγό της Clément Giraudet, μετά από τέσσερα χρόνια γάμου.

Η πρώην σταρ του «House of Cards»  υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από το στέλεχος του Saint Laurent την περασμένη Πέμπτη, σύμφωνα με το TMZ.

Στα δικαστικά έγγραφα η 56χρονη ηθοποιός αναφέρει ως ημερομηνία χωρισμού την 31η Ιουλίου και επικαλείται ως αιτία «ασυμβίβαστες διαφορές».

Το ζεύγος δεν είχε αποκτήσει παιδιά και «σύμφωνα με μεταγαμιαία συμφωνία των μερών, όλα τα περιουσιακά στοιχεία αποτελούν ξεχωριστή ιδιοκτησία του/της.»

Η Wright επέλεξε επίσης ένα πλαίσιο βάσει του οποίου δεν δίνεται η δυνατότητα να χορηγήθει διατροφή, είτε σε αυτήν είτε στον 38χρονο Giraudet.

Το ζευγάρι συνδέθηκε ερωτικά το 2017 και τον Αύγουστο του 2018 παντρεύτηκαν κρυφά στη Γαλλία. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cinema ? (@kinonuans)

Σημειώνεται πως αυτό είναι το τρίτο διαζύγιο για την Wright η οποία υπήρξε παντρεμένη με τον αείμνηστο Dane Witherspoon από το 1986–1988. Οι δύο τους είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα της σαπουνόπερας του NBC «Santa Barbara».

Από το 1996–2010 η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον επίσης διάσημο ηθοποιό Sean Penn, με τον οποίο έχει αποκτήσει και τα δύο της παιδιά, την 31χρονη Dylan και  τον 29χρονο Hopper.

Όσο για τον τρίτο της πρώην σύζυγο ο 38χρονος Giraudet είναι υπεύθυνος σχέσεων VIP στο Saint Laurent Paris και στο παρελθόν ήταν διευθυντής καταστήματο. Έχει συνεργαστεί επίσης με άλλα διάσημα brands όπως Balmain, Longchamp και Dior.

Σπύδασε στο Πανεπιστήμιο του Bedfordshire Διοίκηση Επιχειρήσεων και στη συνέχεια γράφτηκε στο EDC Paris Business School για να συνεχίσει το MBA του και ειδικεύτηκε στο Luxury Brand Management και στο International Marketing. Αποφοίτησε από το Emlylon Business School με μεταπτυχιακό.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ