«Baldwinito dream team»: Η πρώτη φωτογραφία του Alec & της Hilaria Baldwin με τα 7 παιδιά τους - πολύτεκνοι, όχι αστεία!

Η yoga instructor δεν ξέχασε την κόρη του συζύγου της

Ο Alec και η Hilaria Baldwin καλωσόρισαν την Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου το νέο μέλος της ήδη μεγάλης οικογένειάς τους!

Η 38χρονη yoga instructor έφερε στον κόσμο το 7ο παιδί της (8ο για τον σύζυγό της) ενώ τώρα μοιράστηκε με τους 980 χιλιάδες followers της στο Instagram και την πρώτη φωτογραφία με ολόκληρη την φαμίλια. Υπενθυμίζεται ότι το ζεύγος απέκτησε κοριτσάκι το όνομα της οποίας είναι Ilaria Catalina Irena Baldwin.

«Η πρώτη μας φωτογραφία με τα μικρότερα Baldwins! Α Baldwinito dream team. Irland μας λείπεις και σε αγαπάμε» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της, αναφερόμενη στην μεγάλη κόρη του συζύγου της, την οποία έχει αποκτήσει ο ηθοποιός μαζί με την πρώην σύζυγό του Kim Basinger.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε την φωτογράφο και φίλη της Eroula Dimitriou.

«Τώρα, το ερωτικό γράμμα στην Eroula Dimitriou: 20 χρόνια φιλία, έχεις απαθανατίσει στιγμές της οικογένειάς μου από τότε που ήμουν έγκυος με τον Rafa. Είμαστε ευγνώμονες σε εσένα. Μαμά, καλλιτέχνης, δυνατός άνθρωπος, πολυπράγμων. Η Rou κάνει τις οικογενειακές φωτογραφίες και αυτές της εγκυμοσύνης να μοιάζουν με χαρά. Έχει την υπομονή ενός αγίου, την ηρεμία μίας σοφής γυναίκας και το άγγιγμα μίας μαμάς. Σ’ αγαπάμε» συμπλήρωσε στο post η Hilaria.

Σημειώνεται πως το ζευγάρι εκτός από την νεογέννητη Ilaria Catalina έχουν αποκτήσει τους γιους τους EduardP ao Lucas, 23 μηνών, Romeo Alejandro David, 4 ετών, Leonardo Ángel Charles, 5 ½ ετών και Rafael Thomas, 7 ετών, καθώς και τις κόρες τους Maria Lucia Victoria, 18 μηνών και Carmen Gabriela, 8 ½. ετών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ