«Calamity Jane» ή αλλιώς Άμπερ Χερντ: Η κρυφή της ζωή στην Μαγιόρκα, το ψευδώνυμο και η πολυτελής έπαυλη (φωτό & βίντεο)

Έχει νοικιάσει μια πολυτελή βίλα με το όνομα της καουμπόισσας Μάρθα Τζέιν Κάναρι

Η Άμπερ Χέρντ, βρίσκεται στην Μαγιόρκα και χρησιμοποιεί ένα μάλλον ασυνήθιστο ψευδώνυμο, για να καταφέρει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Ειδικότερα η ηθοποιός, η οποία υπενθυμίζεται ότι είχε χάσει την δικαστική διαμάχη - σίριαλ με τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ, έχει νοικιάσει μια πολυτελή βίλα με το όνομα της καουμπόισσας Μάρθα Τζέιν Κάναρι, γνωστή και ως «Calamity Jane», αναφέρει η εφημεριδά El Mundo.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σημειώνεται ότι η Μάρθα Τζέιν Κάναρι ήταν Αμερικανίδα συνοριοφύλακας του 19ου αιώνα, σκοπεύτρια στην Άγρια Δύση και αφηγήτρια παραμυθιών. Είχε εμφανιστεί στο show του Μπάφαλο Μπιλ στην Άγρια Δύση και στην Παναμερικανική Έκθεση του 1901, ενώ ο χαρακτήρας της έχει μεταφερθεί στην μικρή και στην μεγάλη οθόνηαρκετές φορές.

 

 

 

 

Επιστρέφοντας στην Άμπερ Χερντ, η 36χρονη φέρεται να μένει σε μια βίλα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, που βρίσκεται βαθιά στο εσωτερικό του νησιού της Μεσογείου, στην ιστορική πόλη Costix και η οποία ανήκει στην πολιτικό Maria Antònia Munar, η οποία αποφυλακίστηκε το 2020 αφού εξέτισε επτά χρόνια κάθειρξης για κατηγορίες διαφθοράς, ανέφερε ακόμα η ισπανική εφημερίδα.

Το εκπληκτικό σπίτι των 5.000 τετραγωνικών ποδιών, το οποίο ενοικιαζόταν νωρίτερα φέτος για 2,7 εκατομμύρια δολάρια διαθέτει μεταξύ άλλων πισίνα και κινηματογράφο με υπέροχη θέα στα βουνά Tramuntana. Δεν είναι ξεκάθαρο πόσα δίνει η Χερντ για το πολυτελή αυτό ακίνητο.

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με το nypost.com η ηθοποιός πούλησε το σπίτι της στην Καλιφόρνια σε μια προσπάθεια να ξεπληρώσει τα χρέη της. Πριν από την παρατεταμένη παραμονή της στην Ισπανία, πέρασε χρόνο στα Χάμπτονς και στο Ισραήλ με τους φίλους και την κόρη της.

Η Daily Mail αναφέρει ότι πιστεύεται ότι η Χερντ μετακόμισε στη Μαγιόρκα, μαζί με την κόρη της Oonagh Paige και τη σύντροφό της, την κινηματογραφίστρια Bianca Butti, πριν από λίγους μήνες - αμέσως μετά την ήττα κατά του Τζόνι Ντεπ, στον οποίο το δικαστήριο επιδίκασε αποζημίωση 10 εκ δολαρίων.

 

 

Και ενώ οι ντόπιοι λένε ότι αναγνώρισαν αμέσως την σταρ του Aquaman, η ίδια φαίνεται ότι συμπεριφέρεται όπως όλοι οι άλλοι. «Είναι σαν οποιοσδήποτε άλλος, αγοράζει φρούτα και λαχανικά, μιλάει ισπανικά με μεξικάνικη προφορά και είναι πολύ ευγενική. Πάντα μας λέει καλημέρα» είπε στην El Mundo ένας καταστηματάρχης.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ