Nicole Kidman - Keith Urban: Το αγαπημένο ζεύγος σε μια τρυφερή backstage φωτό - καλογυμνασμένη η 55χρονη ηθοποιός

Μαζί με τον άντρα της στην περιοδεία του!

Η Nicole Kidman και ο Keith Urban είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz!

H 55χρονη ηθοποιός από την Αυστραλία δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε μαζί με τον σύζυγό της.

«Σε περιοδεία, στα παρασκήνια στο Νάσβιλ του Τενεσί» έγραψε στην ανάρτησή της η σταρ του Χόλιγουντ, η οποία φαίνεται ότι πήγε σε κάποιο από τα live του τραγουδιστή της country.

Photo: Instagram

Στην εικόνα η Kidman φοράει ένα μαύρο σακάκι και παντελόνι συνδυασμένα με ένα κοντό τοπάκι και φλάτ παπούτσια, ενώ ο 54χρονος καλός της ένα t-shirt και ένα τζιν.

 Περιττό να πούμε ότι η κοιλιά της ηθοποιού είναι «φέτες», αφού εύκολα μπορεί να διακρίνει κανείς τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της.

Το ζεύγος προχωρά αγκαλιά σε έναν διάδρομο, ενώ ο Keith έχει στρέψει τρυφερά το πρόσωπό του, προς το πρόσωπο της γυναίκας του.

Όπως θα σημειώσει και κάποιος από τους 8.6 εκατομμύρια followers της στο Instagram:  «Ξέρεις τι τι μου αρέσει περισσότερο σε αυτή τη φωτογραφία; Είναι η απόλυτη αγάπη που τρέφερετε ο ένας για τον άλλο - το πόσο κοντά είστε, τα αγγίγματά σας. Επικοινωνείτε, υποστηρίζετε ο ένας τον άλλο, είστε μαζί. Το λατρεύω!».

Παράλληλα η Kidman ανέβασε στα stories της ένα βίντεο στο οποίο έχει πάρει την κιθάρα του συζύγου της και κάνει πως παίζει!

Η σταρ και ο Urban ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2005 και παντρεύτηκαν την επόμενη χρονιά στο Σίδνεϊ.  Σημειώνεται ότι το ζεύγος έχει αποκτήσει την 13χρονη  Sunday Rose και την 11χρονη Faith Margaret, ενώ η Kidman «μοιράζεται» με τον πρώην σύζυγό της Tom Cruise, την 29χρονη Isabella και τον  27χρονο  Connor. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ