Σταλόνε και Σβαρτσενέγκερ σκαλίζουν κολοκύθες για το Halloween με μαχαίρια επιβίωσης - «πραγματικά παιδιά της δράσης!» (φωτό)

Να τι κάνουν στον ελεύθερό τους χρόνο

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε και ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ είναι πραγματικοί «action guys»!

Οι δύο ηθοποιοί, που είναι γνωστοί για τους ρόλους τους σε ταινίες δράσεις, δημοσίευσαν στις σελίδες τους στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία τους βλέπουμε να κρατάνε τα μαχαίρια τους και να ετοιμάζουν τις κολοκύθες για τον εορτασμό του Halloween.

«Εγώ και ο καλός μου φίλος Αρνολντ, περνάμε χρόνο στο καταπληκτικό γραφείο του σκαλίζοντας κεφάλια κολοκύθας για το Halloween με μαχαίρια επιβίωσης!!! . Αυτό κάνουν τα παιδιά της πραγματικής ΔΡΑΣΗΣ στον ελεύθερο χρόνο τους! Χαχαχα…» έγραψε χιομοριστικά στο post του ο 76χρονος «Ρόκυ».

Ο ηθοποιός είναι ντυμένος με ένα τζιν πουκάμισο, ενώ ο 75χρονος «Εξολοθρευτής» φοράει ένα μπλε μπλουζάκι και μπεζ παντελόνι.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Σταλόνε είχε ανεβάσει άλλη μια κοινή φωτογραφία με την πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια, αφού είχε βρεθεί στην φιλανρωπική εκδήλωση του οργανισμού  «After-School All-Stars», που ίδρυσε το 1992 ο Σβαρτσενέγκερ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ