Κολωνός - υπόθεση 12χρονης: Αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ άλλοι τρεις άντρες που μπορεί να συνομίλησαν διαδικτυακά με την ανήλικη

Ηλικίας 66, 57 και 48 ετών

Τρεις άνδρες, ηλικίας 66, 57 και 48 ετών, που συνομιλούσαν διαδικτυακά και ενδεχομένως να συναντήθηκαν με την 12χρονη, στον Κολωνό, ταυτοποιήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Και οι τρεις προσήλθαν αυτοβούλως, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και υποστήριξαν, μεταξύ άλλων, ότι το καλοκαίρι συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με γυναίκα που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη, η οποία έχει πέσει θύμα βιασμού και εκπόρνευσης στον Κολωνό.

Οι τρεις άνδρες, αφού εξετάστηκαν ενόρκως από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, αποχώρησαν στη συνέχεια από τη ΓΑΔΑ, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛΑΣ οι 367 συνομιλίες σε διαδικτυακή εφαρμογή

Υπό άκρα μυστικότητα και με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες αστυνομικών και δικαστικών Αρχών, σε ό,τι αφορά την υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης .“Φύλλο και φτερό” γίνονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια οι συνομιλίες που έχουν καταγραφεί σε σχετική εφαρμογή στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, έχουν καταγραφεί 367 συνομιλίες στην εφαρμογή στο διαδίκτυο, ενώ τα προφίλ που έχουν δημιουργηθεί ξεπερνούν τα 50. Τα περισσότερα όμως ήταν δοκιμαστικά.

Στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ ακολουθείται μια συγκεκριμένη διαδικασία για την ταυτοποίηση των εμπλεκομένων. Φέρεται ότι έχουν εντοπιστεί τα ηλεκτρονικά ίχνη των περισσότερων από τους 213 που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την 12χρονη κι αν υπάρξουν επιβαρυντικά στοιχεία θα ενημερωθούν οι δικαστικές αρχές.

Την ίδια ώρα η 12χρονη αναμένεται να μπει σε διαδικασία αναγνώρισης ορισμένων εξ αυτών μέσα από φωτογραφίες.

Το επόμενο χρονικό διάστημα δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες εξελίξεις για την υπόθεση αλλά και συλλήψεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ