Beyonce: Η κόρη της Blue Ivy δεν δίστασε να πλειοδοτήσει σε δημοπρασία - Πρόσφερε 80.000 για ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που ανήκαν στην μαμά της

Η Blue Ivy Carter, η δεκάχρονη κόρη της Beyonce και του Jay-Z, είναι ένα από τα πιο πλούσια παιδιά στον κόσμο! 

Η Blue Ivy Carter δεν φοβάται να ποντάρει πολλά λεφτά.

Στο 2022 Wearable Art Gala στο Λος Άντζελες στις 22 Οκτωβρίου, η 10χρονη κόρη της Beyonce και του Jay-Z, συμμετείχε σε μια πολυτελή δημοπρασία, όπου διεκδίκησε το αντικείμενο με το υψηλότερο εισιτήριο της βραδιάς.
 

 

 

 

 

Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε από την εκδήλωση, η 10χρονη -με την επίβλεψη των γονιών της, πλειοδότησε πάνω από 80. 000 δολάρια για ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια Lorraine Schwartz που φορούσε εκείνη τη βραδιά η γιαγιά της και διοργανώτρια της εκδήλωσης Tina Knowles, τα οποία κάποτε ανήκαν στην τραγουδίστρια του "Single Ladies".

 

Η Blue Ivy -η οποία φόρεσε ένα μπλε λουκ εμπνευσμένο από το flapper, με πέρλες, έχασε τελικά από την Mielle Organics Monique Rodriguez και τον σύζυγό της Melvin, των οποίων η νικητήρια προσφορά ήταν 105. 000 δολάρια, αναφέρει το eonline.

Το θέμα του γκαλά ήταν "Harlem Nights", γιορτάζοντας τη μόδα από τη δεκαετία του 1920 έως τη δεκαετία του 1950.

 

 

Η Beyoncé φόρεσε ένα στράπλες φόρεμα Gucci που είχε διακοσμημένα αστέρια στο μπούστο.

Απογείωσε τη λαμπερή εμφάνισή της με ροζ γάντια, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια Lorraine Schwartz και ένα clutch Dolce & Gabbana.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ