Ένας πρίγκιπας στο τιμόνι της Αγγλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, που αφήνει μόνη της την ομάδα στο Μουντιάλ

Γνωρίζετε ότι πρίγκιπας Γουίλιαμ, είναι πρόεδρος της αγγλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (FA);

Ο πρώτος στην τάξη διάδοχος του νέου Βασιλιά Καρόλου, πρωτότοκος γιός του πρίγκιπας Γουίλιαμ , σύμφωνα με πηγές του γαλλικού πρακτορείου ειδήσεων (AFP), δεν θα παραστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, στο Μουντιάλ παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Αγγλίας έχει προκριθεί και ότι ο ίδιος είναι ο πρόεδρος της ομοσπονδίας (FA).

 

 

 

Ο Γουίλιαμ «δεν σχεδιάζει να πάει» στο Κατάρ για τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση που αρχίζει στις 21 Νοεμβρίου, αναφέρθηκε χαρακτηριστικά από το περιβάλλον του πρίγκιπα, σημειώνοντας ότι έχει ένα ήδη φορτωμένο πρόγραμμα.

Ο αγγλικός Τύπος ανέφερε αρχικά ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επρόκειτο να ταξιδέψει στο Κατάρ για να παρακολουθήσει αγώνες των «Τριών Λιονταριών».

Όμως σύμφωνα με φίλους του πρίγκιπα που επικαλείται η  εφημερίδα «The Sun», ακόμη και εάν η ομάδα της Αγγλίας φτάσει στον τελικό, είναι σχεδόν απίθανό να ταξιδέψει στο Κατάρ.

Δείτε τα ενυπωσιακά γήπεδα του Μουντιάλ

Στους αγώνες, ο αρχηγός της Αγγλίας, Χάρι Κέιν θα φορά ένα περιβραχιόνιο στο χρώμα του ουράνιου τόξου με το μήνυμα «One Love» στο πλαίσιο μιας εκστρατείας κατά των διακρίσεων. Ανάλογο μήνυμα θα πρέπει - μεταξύ άλλων - να μεταφέρουν και οι αρχηγοί των ομάδων Γαλλίας και Γερμανίας.

Ταυτόχρονα, ο επικεφαλής της βρετανικής διπλωματίας Τζέιμς Κλέβερλι προκάλεσε διαμάχη ζητώντας από τα άτομα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας να σεβαστούν τη νομοθεσία του Κατάρ, όπου η ομοφυλοφιλία είναι παράνομη, καλώντας τους να επιδείξουν «ευελιξία».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ