Η πρώτη φωτό του νεογέννητου Ρώσου πρίγκιπα: Στην αγκαλιά του Μέγα Δούκα ο μπέμπης - δίπλα η μαμά πριγκίπισσα Victoria Romanovna

Ο μικρός πήρε το όνομα Alexander Georgievich Romanov

 

Ο Μέγας Δούκας της Ρωσίας George Mikhailovich και η σύζυγός του πριγκίπισσα Rebecca Victoria Romanoff μοιράστηκαν πριν λίγες ημέρες στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιό τους.

Υπενθυμίζεται ότι το ζεύγος καλωσόρισε στον κόσμο το πρώτο του παιδί στις 21 Οκτωβρίου 2022 και ο μικρός πήρε το όνομα Alexander Georgievich Romanov.

 

 

Στο ασπρόμαυρο στιγμιότυπο που δημοσιεύτηκε στο Instagram της πριγκίπισσας Victoria την βλέπουμε να έχει στρέψει τρυφερά το πρόσωπό της προς εκείνο του άντρα της, ο οποίος κρατά στην αγκαλιά του τον μπεμπή.

 

 

Στο δελτίο τύπου που συνοδεύουν την φωτογραφία (στα αγγλικά και τα ρώσικα) ενημερώνουν ότι η μαμά και το μωρό έχουν επιστρέψει στο σπίτι τους. Παράλληλα ευχαριστούν την ιατρική ομάδα στο νοσοκομείο ZKB στη Μόσχα όπου γέννησε, καθώς και όλους εκείνους που τους έστειλαν μηνύματα για τον ερχομό του γιου τους.

 

 

Η γένηση του μικρού Ρώσου πρίγκιπα είχε ανακοινωθεί από το γραφείο της μεγάλης Δούκισσας Maria Vladimirovna, της μητέρας του Mikhailovich. Η επικεφαλής του Αυτοκρατορικού Οίκου της Ρωσίας είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι  το πρώτο όνομα του νεογέννητου επιλέχθηκε «προς τιμήν του Αγίου Αλεξάνδρου Νιέφσκι, Πρίγκιπα του Νόβγκοροντ».

 

 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι το ζεύγος παντρεύτηκε στην Αγία Πετρούπολη την 1η Οκτωβρίου 2021.Ο γάμος τους ήταν ο πρώτος που έγινε στην πρώην αυτοκρατορική πρωτεύουσα της Ρωσίας, μετά από 100 χρόνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ