Και οι royals έχουν ψυχή - Η παρολίγον τραγωδία για τον Μεγάλο Δούκα της Ρωσίας George Mikhailovich Romanov (φωτό)

Η ανάρτηση της συζύγου του πριγκίπισσας Victoria 

Και οι royals έχουν ψυχή, με τον Μεγάλο Δούκα της Ρωσίας,George Mikhailovich, να κινδυνεύει να χάσει την ζωή του, σε ένα σοβαρό τροχαίο, που είχε πριν λίγα χρόνια.

Με αφορμή την συμπλήρωση τριών ετών από την παρολίγον τραγωδία η σύζυγός του απόγονου των Romanov, πριγκίπισσα Rebecca Victoria δημοσίευσε στην σελίδα της στο Istagram μια κοινή τους φωτογραφία, την οποία τράβηξε ο Dmitrii Revenko, αλλά και δύο εικόνες με το κατεστραμμένο όχημα, το οποίο είχε αναποδογυρίσει.

Στο κλικ βλέπουμε το ζεύγος αγκαλιά να κοιτούν ο ένας τον άλλο με λατρεία.  «Πριν από 3 χρόνια αύριο ο πλέον σύζυγός μου @grand_duke_george_of_russia είχε ένα τρομερό τροχαίο και μόνο από τύχη ούτε αυτός ούτε άλλοι που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο έχασαν τη ζωή τους ή τραυματίστηκαν σοβαρά.

 

Η ζωή είναι ένα όμορφο ταξίδι που μπορεί να τελειώσει απότομα και χαίρομαι που ο Θεός είχε άλλα σχέδια για εκείνον και την οικογένειά μας. Πρώτη φωτογραφία από τον @revenkodmitriy οι υπόλοιπες φωτογραφίες είναι αυτές που τραβήχτηκαν από το αυτοκίνητο μετά το ατύχημα» έγραψε στην ανάρτησή της η 40χρονη Ιταλίδα επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος.

Φωτογραφίες: Instagram/@rebecca_victoria_romanoff

Υπνεθυμίζεται ότι το ζεύγος πριν από σχεδόν ένα μήνα καλωσόρισε στον κόσμο το γιο του, Alexander Georgievich. Αυτό είναι το πρώτο παιδί για τον Mikhailovich και την Victoria, οι παντρεύτηκαν στην Αγία Πετρούπολη την 1η Οκτωβρίου 2021. Ο γάμος τους ήταν ο πρώτος που έγινε στην πρώην αυτοκρατορική πρωτεύουσα της Ρωσίας, μετά από 100 χρόνια.

Η γένηση του μικρού Ρώσου πρίγκιπα είχε ανακοινωθεί από το γραφείο της μεγάλης Δούκισσας Maria Vladimirovna. Η επικεφαλής του Αυτοκρατορικού Οίκου της Ρωσίας είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι  το πρώτο όνομα του νεογέννητου επιλέχθηκε «προς τιμήν του Αγίου Αλεξάνδρου Νιέφσκι, Πρίγκιπα του Νόβγκοροντ».

Λίγες ημέρες αργότερα ήρθε και η πρώτη φωτογράφηση των royals με το νέο μέλος της οικογένειας.

Ποιος είναι ο George Mikhailovich 

Γεννημένος στη Μαδρίτη στις 13 Μαρτίου 1981, ο George Mikhailovich  είναι γιος της Μεγάλης Δούκισσας Maria Vladimirovna - κόρης του αείμνηστου Μεγάλου Δούκα Βλαντιμίρ, πρώτου ξαδέλφου του τελευταίου Τσάρο της Ρωσίας Νικολάου Β', που δολοφονήθηκε από τους Μπολσεβίκους το 1917 - και του πρίγκιπα Franz Wilhem της Πρωσίας, δισέγγονου του Γουλιέλμου Β', του τελευταίου Αυτοκράτορα της Γερμανίας.

 

Η 40χρονη σύζυγός, κόρη διπλωμάτη από την Ιταλία, όταν παντρεύτηκαν αλλαξοπίστησε σε Ορθόδοξη και πήρε το όνομα Victoria Romanova. Το ζευγάρι ζει στη Μόσχα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ