Το βίντεο της ημέρας: Μαμά χιμπατζής ξανασμίγει με το νεογέννητό της - Η συγκινητική στιγμή που το παίρνει στην αγκαλιά της

Έμεινε μακριά της δύο μέρες, μετά την γέννησή του

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα συγκινητικό βίντεο από την απανένωση μιάς μαμάς - χιπατζή με το μικρό της, το οποίο και δημοσίευσε στην σελίδα του στο Facebook ο ζωολογικός κήπος της κομητείας Sedgwick, στο Κάνσας των ΗΠΑ.

Σύμφωμα με την σχετική ανάρτηση η Mahale γέννησε με επείγουσα καισαρική τομή και το μωρό της δεν ανέπνεε καλά, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείναι για δύο μέρες μακριά από την μαμά του, για να λάβει την κατάλληλη φροντίδα. 

Δείτε το βίντεο

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου κατέγραψαν την επανένωση σε βίντεο και η αντίδραση της Mahale όταν είδε το νεογέννητο της, ήταν ότι πιο όμορφο! Το βρέφος είναι σκεπασμένο με μια μπλε κουβέρτα όταν η μητέρα του το βλέπει και το παίρνει κατευθείαν στην αγκαλιά της. 

Σε άλλες αναρτήσεις που έγιναν στη συνέχεια στην σελίδα του Sedgwick County Zoo, αποκαλύφθηκε ότι το όνομα του βρέφους είναι Kucheza – που σημαίνει «παιχνίδι» στα σουαχίλι.

«Η Mahale είναι η ΠΙΟ καταπληκτική μαμά. Δεν έχει αφήσει κάτω το μωρό από τότε που το πήρε στην αγκαλιά της για πρώτη φορά χθες το πρωί και οι δυο τους είναι Ερωτευμένοι» διαβάζουμε σε ένα από τα post.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ