Φιλανθρωπικό Δείπνο υπέρ των σκοπών του Σωματείου «Ελπίδα - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» από τονs οργανισμό Edu4all

Η βραδιά ήταν μαγευτική στον καταστόλιστο χώρο Grand Ballroom. 

Μια βραδιά εορταστικού δείπνου με αφορμή την «Hμέρα των Ευχαριστιών» διοργάνωσε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Edu4all, την Παρασκευή 18.11.22, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, προβάλλοντας την ανάγκη της ενδυνάμωσης των προγραμμάτων εθελοντισμού στην εκπαίδευση και εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του οργανισμού σε θεσμούς και πρόσωπα που συμβάλλουν επί σειρά ετών προς αυτή την κατεύθυνση.

Η Πρόεδρος του Εdu4all, κ. Σοφία Συμιδαλά μαζί με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο του Οργανισμού, κ. Ρίτα-Πικρού Μωραϊτάκη, κατά την έναρξη της εκδήλωσης προέβαλαν τους σκοπούς της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Εdu4all και ανακοίνωσαν τη δημιουργία ενός δικτύου σχολείων που θα υποστηρίξει τους στόχους του Σωματείου «Ελπίδα – Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο», μέσω της δημιουργίας εθελοντικών μαθητικών ομάδων για το έτος 2022-2023.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και μέρος των εσόδων από το δείπνο διατέθηκαν ήδη υπέρ των σκοπών του Σωματείου «Ελπίδα - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο». Προβλήθηκε βιντεοσκοπημένος χαιρετισμός του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργου Πατούλη.

Η βραδιά ήταν μαγευτική στον καταστόλιστο χώρο Grand Ballroom. Πλαισιώθηκε από το Τμήμα Μουσικής του Κολλεγίου Αθηνών με συντελεστές μαθήτριες και μαθητές του Κολλεγίου υπό την καθοδήγηση του Διασχολικού Προϊσταμένου Μουσικής κ. Στέφανου Τσοκάκη αλλά και τη Mezzo-Soprano, κ. Ειρήνη Καράγιαννη.

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν τα εξαιρετικά εδέσματα, παραδοσιακά και παρασκευασμένα ειδικά για τη συγκεκριμένη περίσταση του εορτασμού της «Ημέρας των Ευχαριστιών». Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος, κ. Φραντζέσκα Σαββοργινάκη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νικόλαος Πέππας, ο Γενικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης του Yπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Οδυσσέας-Ιωάννης Ζώρας, o Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Μετάβασης και Παιδείας του Δήμου Αθηναίων κ. Νικόλαος Βαφειάδης, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Αντώνιος Αυγερινός, ο τέως βουλευτής κ. Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, η Γενική Γραμματέας του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κ. Τζωρτζίνα ΄Ελληνα και η Πρόεδρος της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών – Ανοιχτή Πόρτα κ. Δάφνη Οικονόμου.

Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσαν οι βραβεύσεις των διακεκριμένων προσκεκλημένων για τη μεγάλη προσφορά τους στον τομέα του εθελοντισμού και της κοινωνικής ευποιΐας. Όλοι και όλες τους αποτελούν φωτεινά παραδείγματα ηθικής ηγεσίας, που εκφράζουν έμπρακτα την αλληλεγγύη και την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο.

Σοφία Συμιδαλά, Στέφανος Τσοκάκης, Ρίτα Πικρού-Μωραϊτάκη, Μαθητές και μαθήτριες Κολλεγίου Αθηνών

Βραβεύτηκαν η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO & Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ο Διευθυντής/President του Κολλεγίου Αθηνών και Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής στην Ελλάδα, εμπειρογνώμων διεθνούς κύρους σε φαινόμενα φυσικών καταστροφών, Ακαδημαϊκός Καθηγητής κ. Κώστας Συνολάκης, ο τέως Πρόεδρος του ΕΟΔΥ κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας και η Πρόεδρος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού κ. Σοφία Μπέλμπα.

Τα βραβεία επέδωσαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαοδικείας Θεοδώρητος, Εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριαρχείου και ο Ακαδημαϊκός και Γενικός Γραμματέας της Ακαδημίας Αθηνών κ. Χρήστος Ζερεφός. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου «Ελληνοαμερικανικόν Εκπαιδευτικόν Ίδρυμα»(Ε.Ε.Ι.), κ. Αλέξης Φυλακτόπουλος και κ. Έλλη Φιλιπποπούλου, καθώς και ο Σύμβουλος του ΔΣ του Ε.Ε.Ι. και της Διεύθυνσης του Κολλεγίου Αθηνών κ. Δημήτρης Καραμάνος με τη σύζυγό του.

 

 Τζωρτζίνα Έλληνα, Χρήστος Ζερεφός

Παρόντα ήταν επίσης μέλη της Διεύθυνσης Κολλεγίου Αθηνών και Κολλεγίου Ψυχικού, μεταξύ άλλων, ο Συνδιευθυντής Κολλεγίου Αθηνών κ. Χρίστος Κωνσταντόπουλος και ο Συντονιστής Κολλεγίου Ψυχικού κ. Παναγιώτης Γιαννουλάτος και μέλη του διοικητικού και εκπαιδευτικού προσωπικού του Σχολείου.

Παρευρέθησαν, ακόμη, τα μέλη της Διοίκησης του «St. Catherine’s British School», Mr Stuart Smith, Dr Stuart Bond και Mrs Deborah Eleftheriou μετά των συζύγων τους. Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλαν οι: Studio 7 Florescence, προσφέροντας τον στολισμό.

 Τζωρτζίνα Έλληνα, Χρηστος Ζερεφός, Κώστας Συνολάκης, Νίκη Κεραμέως , Παναγιώτης Αρκουμανέας, Ρίτα Πικρού – Μωραϊτάκη, Σοφία Μπέλμπα

Οι SlimΒites, Mesoestetic και Βάπτιση-Γάμος-Δώρο Tερέζα,προσφέροντας δώρα στους καλεσμένους. Λοιποί χορηγοί ήταν: VΤ Motors, Η τέχνη της ζωής. Εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Ηλία Γ. Μπαρμπαλιά, Papapostolou Ηealth Care Technologies, Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών - Πόρτα Ανοιχτή, Φαρμακευτική εταιρεία Gerolymatos International, Intermed Pharmaceutical Laboratories, Οι Γενικοί Χειρουργοί Δρ. Πούλιος Ευθύμιος και Δρ. Χριστοδούλου Σπύρος, Sidapharm, Cobra, Sales Talkpro, Prosales Malta, Super Market Σκλαβενίτης και Antalia Pharma, Φροντιστήρια Διακρότημα και εταιρεία Theofylaktos Diaries & Promo, Κέντρο Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης Μανετάκη.

Δείτε περισσότερες φωτό στο Slide Show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ