Πριγκίπισσα Λεονόρ της Ισπανίας: Ερωτευμένη με ποδοσφαιριστή του Μουντιάλ 2022 - Ο Gavi της χάρισε την μπλούζα του (φωτό)

Η  πριγκίπισσα της Ισπανίας έχει λεύκωμα με φωτογραφίες του άσου της Μπαρτσελόνα και πρόσφατα απέκτησε και μια υπογεγραμμένη φανέλα του...

 

Η πριγκίπισσα Λεονόρ, η μεγαλύτερη κόρη της βασίλισσας Λετίσια και του βασιλιά Φελίπε και διάδοχος του ισπανικού θρόνου, φέρεται να είναι ερωτευμένη με νεαρό ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ισπανίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Η Ισπανία έχει σχεδόν περάσει στα νοκ-άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, έχοντας πάρει τέσσερις βαθμούς από τις δύο πρώτες αγωνιστικέ

AΠΕ/EFE

Μάλιστα να σημειωθεί πως ο Βασιλιάς Φελίπε, πήγε στα αποδυτήρια της εθνικής ομάδας και για την κόρη του, η οποία είναι μεγάλη θαυμάστρια του Γκάβι.

Image

Αμέσως μετά την κολοσσιαία νίκη επί των Νοτιοαμερικανών, ο βασιλιάς Φελίπε IV κατέβηκε από τις εξέδρες και πήγε στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους παίκτες και τον Λουίς Ενρίκε.

Ο μονάρχης έλαβε επίσης ένα μπλουζάκι από την Gavi, με όλες τις υπογραφές των παικτών της "Furia Roja", και οι φωτογραφίες έγιναν viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

Σύμφωνα με το as. com, η μεγαλύτερη κόρη του Φιλίππου Δ', η πριγκίπισσα Λεονόρ, διάδοχος του ισπανικού θρόνου, είναι μεγάλη θαυμάστρια του θαύματος της Βαρκελώνης και ο πατέρας της λέγεται ότι πήρε την μπλούζα μετά από αίτημά της.

 

 

Οι Ισπανοί αποκάλυψαν επίσης ότι η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα έχει αρκετές φωτογραφίες του μικρού Πάμπλο Γκάμπι στο δωμάτιό του στο σχολείο στην Ουαλία, όπου σπουδάζει. Επιπλέον, η 17χρονη χώρισε πρόσφατα με τον Βραζιλιάνο φίλο της, αναφέρει το prosport

Ο Πάμπλο Γκάβι, το ανερχόμενο αστέρι της Μπαρτσελόνα, έγινε ο νεότερος Ισπανός εθνικός ποδοσφαιριστής που σκοράρει σε τελική φάση τουρνουά, καθώς ήταν 18 ετών όταν πέτυχε το υπέροχο γκολ εναντίον της Κόστα Ρίκα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ