Τατιάνα Μπλάτνικ: Τα χρόνια πολλά στην υπέρκομψη μαμά της Μαρί Μπλάντς - Χαμογελαστές στα χιόνια με τα καπέλα τους (φωτό)

Λατρεύουν η μία την άλλη!

Τα γενέθλιά της είχε στις 10 Δεκεμβρίου η Μαρι Μπλάνς Μπιερλάιν (Marie Blanche Bierlein) με την κόρη της Τατιάνα Μπλάτνικ, να της εύχεται χρόνια πολλά με μια ανάρτησή της στο Instagram.

Ειδικότερα η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία της βλέπουμε να ποζάρουν στα χιόνια.

 Αν κρίνουμε από την τοποθεσία που έχει βάλει στο post της οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στην Ελβετία και το Restaurant Sonnenhof.

Ντυμένες σικάτα με κομψά παλτό, γούνες και καπέλα κοιτούν η μία την άλλη και χαμογελούν, όλο χαρά. 

«Χρόνια πολλά στη Μαμασίτα μου - στην καλύτερή μου φίλη, την σύντροφό μου στο έγκλημα, τον φύλακα άγγελό μου. Σήμερα γιορτάζουμε ΕΣΕΝΑ - το πνεύμα σου, τη χαρά σου, την ομορφιά σου, τη γενναιοδωρία σοτ και το φως σου - που λάμπει τόσο λαμπερά. Πάντα μου δείχνει τον δρόμο - το σπίτι. Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω και ευχαριστώ τα τυχερά μου αστέρια που ήρθα σε αυτή τη ζωή ως κόρη σου - είσαι απλά η καλύτερη» έγραψε η στην ανάρτησή της Τατιάνα, η οποία έχιε μεγάλη αδυναμία στην μαμά της.

Σημειώνεται ότι η Μπλατνικ γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας στις 28 Αυγούστου 1980 και είναι η κόρη του Σλοβένου επιχειρηματία Λάντισλαβ Μπλάτνικ - ο οποίος αυτοκτόνησε όταν εκείνη ήταν ακόμα παιδί - και της Γερμανίδας αριστοκράτισσας. Έχει επίσης έναν αδερφό τον Boris Blatnik.

Από την πλευρά της μητέρας της, είναι εγγονή της Κόμισσας Ελίνκα φον Άϊνζιντελ, απογόνου του Γουλιέλμου Β΄ εκλέκτορα της Έσσης. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ