Η Gwyneth Paltrow είναι φίλη με τους πρώην της - «Δεν θέλω να έχω έχθρα» - Τα ειδύλλια με Brad Pitt & Ben Affleck (φωτό)

Τι δήλωσε η 50χρονη ηθοποιός και επιχειρηματίας

Η Gwyneth Paltrow αποκάλυψε ότι διατηρεί καλές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους της.

Ειδικότερα η 50χρονη ηθοποιός και επιχειρηματίας απάντησε σε ερωτήσεις θαυμαστών της στο Instagram. Μία από αυτές ήταν αν παραμένει φίλη ή όχι με τις περασμένες της αγάπες.

«Κατά κύριο λόγο. Πιστεύω πραγματικά στους συνειδητούς χωρισμούς. Όταν περνάς ουσιαστικό χρόνο με κάποιον, είναι ωραίο να μεταμορφώνεται σε φιλία. Δεν θέλω να έχω έχθρα με κανέναν» έγραψε η Platrow.

Η δημιουργός της «Goop» παντρεύτηκε τον frontman των «Coldplay» Chris Martin, το 2003. Το ζεύγος χώρισε το 201, ωστόσο συνεχίζουν να μεγαλώνουν από κοινού τα δύο τους παιδιά, την 18χρονη Apple και τον 16χρονο Moses.

Από το 2018 είναι παντρεμένη με τον 51χρονο σκηνοθέτη και παραγωγό Brad Falchuk. Ο τελευταίος δεν φαίνεται να απειλείται από το γεγονός ότι η γυναίκα του τα πάει καλά με τους πρώην της, με την σταρ να λέει στο παρελθόν στο ET, ότι «ο  σύζυγός μου είναι ίσως ο λιγότερο επικριτικός, ο πιο ασφαλής άντρας στη σχέση μας».

Πλαιότερα η Platrow είχε στα τέλη των 90ς ένα ταραχώδες ειδύλλιο με τον επίσης βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό Ben Affleck.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με την Daily Mail, γνωρίστηκε το 1997 σε ένα δείπνο της Miramax, ιδρυτής της οποίας ήταν ο καταδικασμένος για σεξουαλικές επιθέσεις παραγωγός Harvey Weinstein.

Η Gwyneth, θα αποκαλύψει αργότερα ότι και η ίδια είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από τον άλλοτε ισχυρό άντρα του Χόλιγουντ, με την μαρτυρία της να παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του σκνδάλου. 

Τότε η ηθοποιός ήταν σε σχέση με τον Brad Pitt, τον οποίο γνώρισε όταν συμπρωταγωνιστούσαν μαζί στη ρομαντική δραματική ταινία «Bounce». Το ζευγάρι είχε μάλιστα αρραβωνιαστεί, ωστόσο γρήγορα αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Οι δυο τους έβγαιναν από το 1994 έως το 1997 και φαίνεται πως κρατούν μέχρι σήμερα καλές σχέσεις. «Τον λατρεύω. Είναι καταπληκτικός άνθρωπος και σπουδαίος επιχειρηματίας, τόσο δημιουργικός και τόσο καλός άνθρωπος. Τον αγαπώ πραγματικά. Είμαι μεγάλη θαυμάστριά του» θα πει πριν λίγο καιρό στο ET.

Όσο για τον Ben Afflech, όταν εκείνος παντρεύτηκε την Jennifer Lopez, η Platrow έγραψε σε ένα Instagram story «Αγάπη!!! Τόσο ρομαντικό!!! Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτούς».

Υπενθυμίζεται ότι η Jlo και ο σταρ του σινεμά, οι οποίοι είχαν αρραβωνιστεί το 2002 και είχαν χωρίσει λίγο ργότερα, επανενώθηκαν το καλοκαίρι του 2021 και παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2022.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ