Γκρέις Κέλι: Με τον πρίγκιπα Ρενιέ και τις κόρες τους Καρολίνα & Στεφανί σε στιγμές ευτυχίας - Πηδούν στο τραμπολίνο, γελούν με την ψυχή τους (φωτό)

Οι vintage φωτογραφίες

Η Γκρέις Κέλι και ο πρίγκιπας Ρενιέ σε στιγμές ευτυχίας με τις κόρες τους πριγκίπσσες Καρόλινα και Στεφανί του Μονακό.

Στον λογαριασμό @gracedemonaco_, στο Instagram - ο οποίος είναι αφιερωμένος στην πριγκίπισσα-σταρ - ανέβηκαν ορισμένες vintage φωτογραφίες, στις οποίες βλέπουμε την οικογένεια να διασκεδάζει με την ψυχή της, παίζοντας σε ένα τραμπολίνο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ανάρτηση τα κλικς τραβήχτηκαν από τον Howell Conant στη φάρμα των Grimaldi, στο Roc Agel.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες πατώντας το βελάκι στα δεξιά

 

 

Η πριγκίπισσα Γκρέις και η Καρολίνα  γελούν με την καρδιά τους, όσο η σταρ του σινεμά πηδά πάνω στο τραμπολίνο, ενώ σε άλλο στιγμιότυπο φαίνεται και η πριγκίπισσα Στεφανί, με ένα αθλητικό κορμάκι.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τις δύο πριγκίπισσες το ζεύγος απέκτησε και έναν γιο που δεν είναι άλλος από τον πρίγκιπα Αλβέρτο.  Ο τελευταίος έγινε μονάρχης του Μονακό μετά τον θάνατο του πατέρα του τον Απρίλιο 2005.

Δείτε επίσης: Οι τελευταίες φωτό της πριγκίπισσας Grace του Μονακό, λίγο πριν πεθάνει - Είχε ποζάρει στον φακό του Francesco Scavullo

Ήδη από τον Μάρτιο της ίδιας χρονιάς το Παλάτι είχε ανακοινώσει ότι ο Αλβέρτος θα αναλάμβανε τα καθήκοντα του Ρενιέ ως αντιβασιλέας, αφού ο 81χρονος τότε μονάρχης είχε μπει στο νοσοκομείο, αφού αντιμετώπιζε προβλήματα στο αναπνευστικό, στα νεφρά και στην καρδιά.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ