Το βίντεο που «καίει» τον Πικέ - Η Σακίρα έλειπε σε ταξίδι και είδε την ερωμένη του στο σπίτι τους - Έδινε συνέντευξη μέσω zoom

«Συντετριμμένη» η Λατίνα σταρ

Η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον περασμένο Ιούνιο, μετά από 11 χρόνια σχέσης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν τότε ότι ο 35χρονος την απάτησε.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδία, τον 7χρονο Σάσα και τον 9χρονο Μίλαν. Η 45χρονη τραγουδίστρια και ο πρώην παίκτης της FC Barcelona έμεναν στην Βαρκελώνη, ενώ τώρα η Λατίνα σταρ ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, με τους γιους τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Η Σακίρα φέρεται να είναι τώρα «συντετριμμένη» αφού, σύμφωνα με το Page Six, οι θαυμαστές της εντόπισαν τη νέα κοπέλα του Πικέ, Clara Chia Marti,  σε μία συνέντευξη μέσω zoom που είχε δώσει ο ποδοσφαιριστής το 2021. 

Πηγές ανέφεραν ότι τραβήχτηκε στο σπίτι που μοιραζόταν με την Σακίρα, σε μια περίοδο που υποτίθεται ότι ήταν «ευτυχισμένοι μαζί». Μια πηγή είπε ότι η τραγουδίστρια του «Hips Don't lie»  είναι «συντετριμμένη από την στιγμή που είδε ότι αυτή η γυναίκα ένιωθε ξεκάθαρα σαν στο σπίτι της στο χώρο που μοιραζόταν το ζευγάρι με τα παιδιά του».

Η 45χρονη ήταν σε κάποιο ταξίδι με τα παιδιά τους όταν ο πρώην σύντροφός της έδωσε την συγκεκριμένη συνέντευξη, αλλά «ήταν ακόμα καλά μαζί εκείνη την εποχή. Είναι καταστροφικό για εκείνη να μαθαίνει ότι αυτή η υπόθεση συνεχιζόταν για πολύ περισσότερο καιρό από όσο φανταζόταν» πρόσθεσε.

Μιλώντας τον Οκτώβριο του 2022 στο Elle η Σακίρα είπε μεταξύ άλλων ότι ο χωρισμός της ήταν «απίστευτα δύσκολος». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @el_preciodelafama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Σε ανάρτηση που έκανε δε την Πρωτοχρονιά-  αν και δεν ανέφερε το όνομα του Πικέ - έστειλε «καρφιά«» προς τον πρώην της με την ίδια να γράφει ότι «παρότι οι πληγές είναι ακόμη ανοιχτές σε αυτό το νέο έτος, ο χρόνος έχει χέρια χειρουργού. Ακόμη κι αν κάποιος μας έχει προδώσει, πρέπει να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε. Απέναντι στην περιφρόνηση, πρέπει να δίνεις αξία στον εαυτό σου». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ