Ιωάννα Μαλέσκου: Η καρδιά μου χτυπά “διπλά” – Μας αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της, με ένα τρυφερό χάδι στην κοιλιά της (φωτό)

«Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό» γράφει στην ανάρτησή της

Με μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου, ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της.

Από τις πρώτες που έσπευσαν να τη συγχαρούν και να της γράψουν, η Φαίη Σκορδά: «με το καλοοό» και μια κόκκινη καρδιά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή «με το καλό!» και μια καρδιά και από εκείνη.

Διαβάστε ακόμα: Κομψή και σέξι η Σταματίνα Τσιμτσιλή - «Αυστηρό» look για την Ιωάννα Μαλέσκου - Stylish η Κατερίνα Στικούδη (φωτό)

 

 

Διαβάστε τι γράφει

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!

 

Η Ιωάννα Μαλέσκου διατηρεί χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή, ωστόσο είναι γνωστό εδώ και καιρό, πως έχει σχέση με τον εκπαιδευτή σκύλων, Κωνσταντίνο Δανιά.

NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Tο ζευγάρι αποφεύγει τη δημοσιότητα, όμως ο φωτογραφικός φακός τους έχει εντοπίσει σε αρκετές εξόδους τους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ