Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ο εγωισμός μπορεί να βγαίνει σήμερα ακόμη πιο έντονα

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα; 

Ο Άρης σταματά να είναι φαινομενικά ανάδρομος σήμερα, μπαίνει σε στάση για να γυρίσει σε ορθή πορεία και να επιτρέψει στις εξελίξεις να τρέξουν σε κάπως πιο γοργούς ρυθμούς. Από τις 30/10/22 μέχρι τώρα η ανάδρομη πορεία του δημιούργησε πολλά θέματα στον τομέα της δράσης μας, της αυτοπεποίθησης μας και έκανε πιο δύσκολο να εκφράσουμε τον θυμό μας ή τα αρνητικά συναισθήματα μας με τον επιθυμητό τρόπο.

ΚΡΙΟΣ

Τους τελευταίους δυόμισι μήνες αγαπητοί μου Κριοί είναι σαν κάποιος να πατούσε φρένο τη στιγμή που πηγαίνατε να κάνετε ένα βήμα μπροστά. Για κάποιους μπορεί να ήταν οι συνθήκες στην καθημερινότητα σας, για άλλους μπορεί να ήταν άλλες δύσκολες καταστάσεις που δεν επέτρεπαν μεγάλη πρόοδο. Σε κάθε περίπτωση πολλά από τα σχέδια, τις ιδέες σας, τις προσδοκίες σας τον τελευταίο καιρό μπορεί να έχουν ατονήσει. Ίσως όμως έχετε κάνει κι εσείς τις αναθεωρήσεις σας, ειδικά αν είχατε βιαστεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα ή πήρατε ένα μεγάλο ρίσκο. 

ΤΑΥΡΟΣ

Τους τελευταίους δυόμισι μήνες πολλά από τα οποία φιλοδοξούσατε να κάνετε ενδεχομένως να μην κύλησαν όπως θα θέλατε και οι αιτίες φυσικά είναι πολλές. Αστρολογικά αυτό ερμηνεύεται με την ανάδρομη πορεία του Άρη, που έβαλε κατά κάποιο τρόπο φρένο ίσως στις επεκτατικές και φιλόδοξες βλέψεις σας ή μπορεί να εμπόδισε θέματα επαγγελματικών, οικονομικών ή και των σπουδών σας αν είστε σε τέτοια φάση στη ζωή σας

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το πόδι στο γκάζι περιγράφεται η περίοδος που ακολουθεί την ορθή πορεία του Άρη στο ζώδιο σας. Από σήμερα γίνεται στάσιμος και σιγά σιγά αρχίζει να ανακτά την ταχύτητα του. Το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά κουραστικό σε ψυχολογικό επίπεδο για σας, καθώς η δράση σας παρεμποδιζόταν.

Σταδιακά όμως θα αρχίσει να φεύγει αυτή η αίσθηση της κόπωσης και θα ξαναβρείτε τα χαμένα ενεργειακά σας επίπεδα. Μάλιστα θα σας πρότεινα από δω και κάτω να βρείτε ένα θετικό τρόπο να διοχετεύετε την περίσσεια ενέργεια σας, για να μπορείτε να κοιμάστε εύκολα. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ