Δανέζα βασιλική ανταποκρίτρια στην Αθήνα καλύπτει την κηδεία: «Δεν περίμενα τόσο κόσμο να θυμάται τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο»

Για πολλά χρόνια τα δανέζικα ΜΜΕ καλύπτουν το ρεπορτάζ της οικογένειας

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καλύπτουν τα ΜΜΕ από τη Δανία την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, καθώς η Άννα Μαρία κατάγεται από τη σκανδιναβική χώρα.

Η βασιλική ανταποκρίτρια του τηλεοπτικού σταθμού TV2, Καμίλα Σλίνγκμποργκ εξήγησε ότι ο Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία είναι πολύ γνωστοί στη Δανία και για πολλά χρόνια τα δανέζικα ΜΜΕ καλύπτουν το ρεπορτάζ της οικογένειας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royalsofgreece

Η Σλίνγκμποργκ σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, είπε ότι ήρθε αρχικά στην Ελλάδα την προηγούμενη εβδομάδα στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του τέως βασιλιά της Ελλάδος, κάνοντας συνεντεύξεις στον δρόμο από τους πολίτες για το πως νιώθουν, επέστρεψε στη Δανία και ξαναήρθε χθες στην Αθήνα για να καλύψει την κηδεία και τους βασιλείς από άλλες χώρες που θα δώσουν το παρών. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royalsofgreece

Σε ερώτηση για το αν περίμενε τέτοια ανταπόκριση από τον κόσμο, σημείωσε ότι είναι κάπως έκπληκτη καθώς έχουν περάσει πολλά χρόνια από την βασιλεία του Κωνσταντίνου. 

Υπενθυμίζεται ότι η Άννα Μαρία είναι αδερφή με την βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας και την πριγκίπισσα Βενεδίκτη.

Δείτε επίσης:

Μαυροντυμένη αλλά χαμογελαστή η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας - Οι φωτό από την άφιξή της στη «Μεγάλη Βρεταννία»

Κηδεία Κωνσταντίνου: Ξημερώματα προσγειώθηκε το αεροσκάφος της British Airways με την πριγκίπισσα Άννα - Μαζί της 5 ακόλουθοι

LIVE από την Μητρόπολη Αθηνών: Ουρές για το ύστατο χαίρε - Λεπτό προς λεπτό τα γεγονότα

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ