Κηδεία Κωνσταντίνου: Ξημερώματα προσγειώθηκε το αεροσκάφος της British Airways με την πριγκίπισσα Άννα - Μαζί της 5 ακόλουθοι

Στην Αθήνα η κόρη της αείμνηστης Ελισάβετ και αδερφή του βασιλιά Καρόλου

Τα ξημερώματα της Δευτέρας προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το αεροσκάφος της British Airways που μετέφερε την πριγκίπισσα Άννα, η οποία εκπροσωπεί την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας στη κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Η κόρη της αείμνηστης Ελισάβετ και αδερφή του βασιλιά Καρόλου συνοδευόταν από πέντε ακολούθους και τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια.

Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας έχει στενές σχέσεις με την τέως βασιλική οικογένεια της Ελλάδας, αφού η Άννα και ο Κωνσταντίνος ήταν δεύτερα ξαδέρφια (από την πλευρά του μπαμπά της πρίγκιπα Φίλιππου), ενώ να σημειωθεί ότι ο εκλιπών ήταν ένας από τους νονούς του πρίγκιπα Ουίλιαμ, γιου και διάδοχου του Καρόλου.

Φωτό από την άφιξη της Άννας στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», NDP

Η πριγκίπισσα Άννα ήταν επίσης παράνυμφος στον λαμπερό γάμο του με την Άννα Μαρία το 1964.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royalsofgreece

 

 

 

 

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δόθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία ειδικές άδειες οπλοφορίας, τόσο για τους άνδρες ασφαλείας της πριγκίπισσας Άννας, όσο και για εκείνους του βασιλιά Φίλιππου και της βασίλισσα Ματθίλδης του Βελγίου, του βασιλιά Γουλιέλμου - Αλέξανδρου και της βασίλισσας Μάξιμα της Ολλανδίας και του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό, ο οποίος επίσης έφτασε στην Αθήνα για την κηδεία. 

Δείτε επίσης:

LIVE από την Μητρόπολη Αθηνών: Ουρές για το ύστατο χαίρε - Λεπτό προς λεπτό τα γεγονότα

Μαυροντυμένη αλλά χαμογελαστή η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας - Οι φωτό από την άφιξή της στη «Μεγάλη Βρεταννία»

Κηδεία Κωνσταντίνου: Φωτό από την άφιξη του βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας και της Λετίσια - Με μαύρο παλτό και suede μπότες η βασίλισσα

Κηδεία Κωνσταντίνου: Στην Αθήνα ο βασιλιάς Κάρολος Γουσταύος της Σουηδίας & η σύζυγός του - Το γούνινο παλτό της βασίλισσας Σίλβια (φωτό)

Κηδεία Κωνσταντίνου Β: Στην Αθήνα για το τελευταίο «αντίο» και η Μεγάλη Δούκισσα της Ρωσίας Maria Vladimirovna (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ