Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Οι λεπτομέρειες για το μνημόσυνο, η άφιξη Παύλου & Μαρί Σαντάλ – Ολοκληρώνεται το μνήμα στο Τατόι (φωτό & βίντεο)

Συγκεντρώνεται στην Αθήνα, η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για το μνημόσυνο των 40 ημερών

Στην Αθήνα βρίσκεται ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος μαζί με την σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ, προκειμένου να τελέσουν το μνημόσυνο των 40 ημερών από τον θάνατο του πατέρα του.

Η επιμνημόσυνη δέηση θα γίνει το Σάββατο στις 18 Φεβρουαρίου στον Μητροπολιτικό Ναό παρουσία περίπου 250 ατόμων, ενώ την επομένη στις 19 Φεβρουαρίου, η οικογένεια θα μεταβεί στον τάφο στο Τατόϊ για να τελέσουν σε στενό κύκλο μνημόσυνο και εκεί.

Αυτήν τη φορά δε θα υπάρξουν αφίξεις γαλαζοαίματων όπως συνέβη στην κηδεία. Δίπλα στην Άννα Μαρία και τα πέντε παιδιά της θα βρεθεί η επίτιμη βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία και η μικρότερη αδερφή της, Ειρήνη, ενώ ανάμεσα στους συνολικά 250 καλεσμένους, είναι συμμαθητές και φίλοι του Κωνσταντίνου, πολλοί από τους οποίους δεν είχαν δώσει το παρών στην κηδεία του.

Διαβάστε ακόμα: Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η κακοκαιρία κατέστρεψε μέρος του μνήματος στο Τατόϊ – Δείτε τις ζημιές (βίντεο)

Όπως αναφέρει η εκπομπή «Live News», μετά το μνημόσυνο η οικογένεια του τέως θα υποδεχτεί τους περίπου 250 καλεσμένους της στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για καφέ. Αυτήν τη φορά δε θα υπάρξει γεύμα ή κάποια δεξίωση σε ξενοδοχείο, όπως έγινε μετά την κηδεία.

Σε ότι αφορά τις εργασίες στο Τατόϊ, οι εργασίες κατασκευής του μνήματος ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες. Ουσιαστικά έχουν μπει τα μάρμαρα, έχει γίνει η κατασκευή του και το μόνο που μένει να τοποθετηθεί το Σάββατο είναι η επιγραφή με το όνομα του εκλιπόντος.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ