«Έχουμε να κάνουμε με τομάρια»: Ξεσπά ο πατέρας της Αναστασίας για την κόρη του και τις δίδυμες ανηψιές του - «Έχω θυμό... Τι να ακούσω; Για σουβλάκια; Για τράκες;»

«Εγώ δεν ησυχάζω ούτε με φυλακές ούτε με τέτοια, τρία παιδιά σε μια οικογένεια!» λέει ο Δημήτρης Πλακιάς, που έχασε στην τραγωδία στα Τέμπη, την κόρη του Αναστασία 19 ετών και τις δίδυμες ανηψιές του Θώμη και Χρυσή 

«Έχω θυμό... Τι να ακούσω; Για σουβλάκια; Για τράκες; Ήταν ανεύθυνοι, έχουμε να κάνουμε με τομάρια!» λέει οργισμένος ο Δημήτρης Πλακιάς, ο πατέρας που θρηνεί το παιδί του και τις δίδυμες ανηψιές του που σκοτώθηκαν στα Τέμπη,

«Δεν ξέρουμε στην Έλλάδα τι γίνεται; Στην πιάτσα είμαστε...» ξεσπά ο πατέρας της Αναστασίας από το Καστράκι Καλαμπάκας, μιλώντας στο Star. «Αυτή τη στιγμή νιώθω οργή» προσθέτει.

«Πάω στη Θεσσαλονίκη, στο διαμέρισμα να πάρω τα πράγματα. Έτυχε σε μας, ήταν θέμα χρόνου. Τραβήξαμε εμείς τον λαχνό, στην Ελλάδα ζούμε, δυστυχώς. Τρία παιδιά σε μια οικογένεια! Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει... Τώρα θα συνειδητοποιήσουμε που θα πάρουμε τα άψυχα, τα υλικά. Εγώ δεν ησυχάζω ούτε με φυλακές ούτε με τέτοια...».

Διαβάστε ακόμα: Τραγωδία στα Τέμπη: Κηδεύτηκαν σε στενό οικογενειακό κύκλο τα τρία κορίτσια από την Καλαμπάκα

Διαβάστε ακόμα: Θώμη, Χρυσή, Αναστασία: «Πάμε στο κυλικείο να κάτσουμε» - Επιβάτης που σώθηκε μιλά για τις 20χρονες δίδυμες & την ξαδέρφη τους (βίντεο)

Στο μεταξύ, τους διαλόγους που είδαν το φως της δημοσιότητας σχολίασε και ο αδερφός θύματος, λέγοντας: «Έχω ακούσει πάρα πολλά και έχω αηδιάσει. Και ξέρω ότι δεν υπάρχει σωτηρία. H αλήθεια έιναι ότι ξέρω ότι υπάρχει μια κακή οργάνωση στο όλο σύστημα οπότε δε μου έκανε καμία εντύπωση. Μου φαίνεται τραγικό που οι ίδιοι που δουλεύουν στον ΟΣΕ, βγαίνουν έξω για να απεργήσουν για τα κακώς κείμενα που λίγο - πολύ, οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει. Από τους πάνω, από τα υψηλά στελέχη που υπάρχει απίστευτη διαφθορά, μέχρι το χαμηλότερο στέλεχος - μηχανοδηγό, που κάνει αυτά τα "φακιρικά" που ακούγονται».

Διαβάστε ακόμα: Τραγικό! «Ίσως φτάσουμε κάποτε» - Το τελευταίο βίντεο που ανέβασαν οι αδικοχαμένες Θώμη, Χρυσή & Αναστασία μέσα από το τρένο

«Δεν πέφτω από τα σύννεφα, ξέρω πώς δουλεύει το σύστημα στην Ελλάδα. Θυμώνω με όλη την κατάσταση, όχι μόνο με αυτούς, με όλους. Αλλά τι να θυμώσω; Το έχω αποδεχτεί, στην Ελλάδα εντάξει, το αποδέχεσαι, αν δεν το αποδεχτείς, θα σκάσεις, δεν υπάρχει περίπτωση. Δηλαδή πριν από ένα χρόνο δεν έλεγαν τα ίδια αυτοί; Λέγανε κάτι άλλο; Δεν έτρωγαν σουβλάκια πριν ένα χρόνο, πριν δύο πριν τέσσερα, πριν πέντε πριν 15, δεν τρώγανε σουβλάκια;» λέει συγγενής επιζώντων του μοιραίου δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ