Topwoman από την Βρετανία δημιούργησε εφαρμογή γνωριμιών για χήρους και χήρες - Έχασε τον άνδρα της από Covid -19 (φωτό)

Μία γυναίκα από τη Βρετανία δημιούργησε μια εφαρμογή γνωριμιών για χήρες και χήρους που αναζητούν ξανά την αγάπη. 

Η μόνη ειδική εφαρμογή γνωριμιών του Ηνωμένου Βασιλείου για χήρες και χήρους σχεδιάζει να επεκταθεί παγκοσμίως μετά την κυκλοφορία της στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Νοέμβριο του 2022.

Από την κυκλοφορία του στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ''Chapter 2'' έχει προσελκύσει περισσότερους από 2. 000 συνδρομητές και θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ τον Ιούνιο του 2023 και στην Αυστραλία τον Σεπτέμβριο του 2023.

Η εφαρμογή παρέχει έναν ασφαλή χώρο για χήρες και χήρους που είτε ψάχνουν να προχωρήσουν και να βρουν την ευτυχία για άλλη μια φορά είτε απλά θέλουν μια παρηγοριά. 

Το ''Κεφάλαιο 2'' είναι μια φράση που χρησιμοποιείται εκτενώς μέσα στην κοινότητα των χήρων και χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη φιλία, τη συντροφικότητα, ή τη σωματική άνεση και σημαίνει διαφορετικά πράγματα για διαφορετικούς ανθρώπους.

Η ιδρυτής της εφαρμογής, Nicky Wake, είπε: «Έχω εντυπωσιαστεί από το πόσο καλά πήγε  το Chapter 2 στην κοινότητα των χήρων. Μου δείχνει ότι υπάρχει πραγματικά ανάγκη για έναν ασφαλή χώρο όπως αυτός για τις χήρες και τους χήρους να επανεξετάσουν τις γνωριμίες για άλλη μια φορά με τους δικούς τους όρους και μέσα σε μια κοινότητα ομοϊδεατών.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

«Το Κεφάλαιο 2 είναι πραγματικά ένα έργο πάθους. Εγώ η ίδια δοκίμασα τις διάφορες mainstream εφαρμογές γνωριμιών εκεί έξω και διαπίστωσα ότι είναι σαν την Άγρια Δύση, οπότε ήξερα ότι χρειαζόταν μια τέτοια εφαρμογή.

Η Wake, η οποία διευθύνει την εταιρεία διαχείρισης εκδηλώσεων Don't Panic στο Μάντσεστερ, χήρεψε μετά το θάνατο του συζύγου της Andy μετά από εγκεφαλικό τραυματισμό που άλλαξε τη ζωή, σύμφωνα με το businesscloud

Ο εγκέφαλός του στέρεξε από οξυγόνο αφού υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε τραγικά από Covid το 2020, αφήνοντας τη Nicky να μεγαλώσει τον μικρό τους γιο Finn.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, όρθια άτομα και κείμενο που λέει "IT ARDS 22 BRIT AWARDS 2022 itv B S itv BR AWAR 022"

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, όρθια άτομα και εσωτερικός χώρος

Η Wake είπε: «Μετά από λίγο καιρό συνειδητοποίησα πόσο λυπημένη και μόνη ένιωθα. Στα 50 μου ήμουν πολύ μικρή για να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μόνη μου και παρόλο που δεν θα ξεπερνούσα ποτέ την απώλεια του Andy ή δεν θα σταματούσα να τον αγαπώ, έπρεπε να προσπαθήσω να προχωρήσω, ως χήρες δεν προχωράμε ποτέ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Facebook/Nicky Wake

Περιγράφοντας τη ζωή της και τον σκοπό πίσω από το Chapter 2, εξήγησε πως στοχεύει στο να μοιράσει λίγη χαρά, καταφέρνοντας έτσι να δώσει νόημα στη θλίψη της.

Ο Covid-19 τον πήρε το 2020. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να προσπαθήσω να χτίσω ξανά τη ζωή μου. Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα όταν είσαι χήρα είναι να δοκιμάσεις να πεις στους άλλους πως σκέφτεσαι να αρχίσεις ξανά να βγαίνεις ραντεβού. Το να εξηγήσεις αυτή σου την ανάγκη μπορεί να προκαλέσει ιδιαιτέρως ενοχλητικές αντιδράσεις. Νομίζω πως αν καταφέρω να βοηθήσω ορισμένους ανθρώπους να βρουν χαρά, θα με βοηθήσει και εμένα να βρω νόημα μέσα στη θλίψη μου''.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ