Η Pink έβαλε το πιο impressive ολόλευκο κουστούμι & ποζάρει με τα παιδάκια της στο κόκκινο χαλί - Η κόρη της ντύθηκε «πριγκίπισσα» (φωτο - βίντεο)

Υπέροχες και οι δύο!

Η μοναδική Pink έκανε μία εντυπωσιακκή εμφάνιση στα Μουσικά Βραβεία iHeartRadio που συζητήθηκε από όλους!

 

 

 

 

 

 

Η τραγουδίστρια φαινόταν απίστευτη καθώς έβαλε σουτιέν κάτω από ένα αριστοκρατικό λευκό σακάκι, το οποίο συνδύασε με μια πλισέ λευκή φούστα. 

Διαβάστε ακόμη: Κόκκινο χαλί στο iHeartRadio Music Awards: Οι σταρλετίτσες που πήγαν με το κομπινεζόν - Η Χάιντι Κλουμ έκλεψε την παράσταση με τρέλα & κορδέλα (φωτό)


instagram #iheart_awards

Η Pink άστραψε ολόκληρη με μια ογκώδη ασημένια αλυσίδα στο λαιμό της. Η καλλιτέχνιδα του "What About Us" είχε τα μαλλιά της σε ένα αιχμηρό updo look  και αξεσουάρ με statement χρυσά σκουλαρίκια καρδιά.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την εμφάνιση της τραγουδίστριας:

 

 

Διαβάστε ακόμη: Το νέο video clip της Pink με τον άντρα, τα παιδιά της και την Cher ως… θεό! Είναι η ιστορία της ζωής της & ένα γράμμα στην 9χρονη Willow (βίντεο)

Μαζί με την τραγουδίστρια ήταν η κόρη της Willow, 11 ετών και ο γιος Jameson, 6 ετών. Η Willow φαινόταν μοναδική με ένα απαλό ροζ φόρεμα που την έκανε να μοιάζει με πριγκίπισσα, ενώ ο Jameson φόρεσε ένα γκρι γιλέκο και παντελόνι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ