Υπέρκομψη η νιόπαντρη Κέλλυ Δρίτσα με το σύζυγο της, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο Παλλάς - Η black & white επιλογή της οικονομολόγου (φωτό)

Τράβηξαν τα βλέμματα...

Η Περιφέρεια Αττικής και ο Σύλλογος Θυάτειρα τίμησαν τον Μίμη Πλέσσα με μια μεγάλη συναυλία στο θέατρο Παλλάς, αφιερωμένη στο σύνολο του έργου του με την «Ορχήστρα Μίμης Πλέσσας».

Τα τραγούδια του συνθέτη ερμήνευσαν ο Αντώνης Ρέμος , η Έλενα Παπαρίζου , ο Σπύρος Κλείσσας και η Δέσποινα Πολυκανδρίτου.

O φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μεταξύ άλλων τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με τη σύζυγό του, Κέλλυ Δρίτσα, σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους.


Το ζευγάρι που παντρεύτηκε πριν από λίγους μήνες κάτω από άκρα μυστικότητα στη Ρώμη, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετο με την Κέλλυ Δρίτσα να παραδίδει μαθήματα κομψότητας επιλέγοντας για την περίσταση ένα androgynous look.

Διαβάστε ακόμη: Μυστικός, ρομαντικός γάμος για τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στην Ιταλία - Ποια είναι η γυναίκα που κέρδισε οριστικά την καρδιά του (φωτό & βίντεο)

O Μιλτιάδης Βαρβιτσώτης αποκάλυψε πριν λίγο καιρό, πως ο γάμος τους δεν ήταν προγραμματισμένος αφού ούτε και οι ίδιοι δε γνώριζαν ότι φεύγοντας για εκείνο το ταξίδι στην Ιταλία θα γύριζαν πίσω παντρεμένοι.

Φυσικά, στο πλευρό του τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου βρισκόταν η λαμπερή σύζυγος του, Υβόννη Μπόσνιακ. 

Η ίδια δεν φοβάται να κάνει bold επιλογές, αγαπά τα έντονα χρώματα και τα μονόχρωμα looks, απλώς φροντίζει να μην ποτέ βαρετά, ενώ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο total black look.

Φορώντας υφασμάτινο παντελόνι, σακάκι και γόβες, η Υβόννη Μπόσνιακ ήταν πολύ stylish. Τα μαλλιά ήταν πιασμένα ψηλά και το μακιγιάζ της έδινε ένταση στα μάτια της με μαύρο eyeliner.

Διαβάστε ακόμη: Η Έλενα Παπαρίζου έσκισε στο Παλλάς: Οι εμφανίσεις με χρυσή φόρμα & σέξυ μαύρο φόρεμα του Πάρη Βαλταδόρου - "Αγκάλιαζε" άψογα τις καμπύλες της (φωτό & βίντεο)

Στα μαύρα ήταν ντυμένος και ο Αντώνης Ρέμος. Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μετά το τέλος της ξεχωριστής συναυλίας που τίμησε έναν από τους μεγαλύτερούς της μουσικοσυνθέτες.

Υπέρλαμπροι και οι τρεις τους με την Έλενα Παπαρίζου στο κέντρο ποζάρουν χαμογελαστοί μετά το πέρας της συναυλίας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ