Λαμπερές εμφανίσεις στη συναυλία του συλλόγου "Θυάτειρα" για το Μίμη Πλέσσα με τον Αντώνη Ρέμο και την Έλενα Παπαρίζου - Δείτε φωτογραφίες

Πήραν "φωτιά" τα φλας των φωτογράφων...

Παρουσία προσωπικοτήτων της μουσικής, πολλών εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης και εκατοντάδων θεατών, πραγματοποιήθηκε στις 30/3 στο θέατρο Παλλάς μία μεγαλειώδης συναυλία-αφιέρωμα σ΄έναν από τους σημαντικότερους συνθέτες της εποχής μας, τον Μίμη Πλέσσα.

Η τιμητική βραδιά διοργανώθηκε, παρουσία και της οικογένειας του μουσικοσυνθέτη, από την Περιφέρεια Αττικής και τον Σύλλογο Θυάτειρα.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Η μεγάλη συναυλία ήταν αφιερωμένη στο σύνολο του έργου του με την  “Ορχήστρα Μίμης Πλέσσας” να πρωταγωνιστεί. Τα τραγούδια του συνθέτη ερμήνευσαν ο Αντώνης Ρέμος , η Έλενα Παπαρίζου , ο Σπύρος Κλείσσας και η Δέσποινα Πολυκανδρίτου.

Τη  μουσική επιμέλεια είχε η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρέρ-Πλέσσα, η οποία ήταν παρούσα μαζί με την κόρη τους.

Τη συναυλία προλόγισαν ο Περιφερειάρχης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Θυάτειρα Γιώργος Παπαγιαννόπουλος, ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ Νικήτα, πρωτοπρεσβύτερος Πατέρα Νικόλαος Αλεξανδρής και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Χ. Ρώμας.

Την τιμητική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο συνθέτης Γ. Κατσαρός, ο Υφ. Εξωτερικών Μ. Βαρβιτσιώτης, ο Δήμαρχος Περιστερίου Α. Παχατουρίδης, ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Η. Αποστολόπουλος, Αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακοί σύμβουλοι και πολλοί εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης.

Διαβάστε ακόμη: Υπέρκομψη η νιόπαντρη Κέλλυ Δρίτσα με το σύζυγο της, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο Παλλάς - Η black & white επιλογή της οικονομολόγου (φωτό)

Πλήθος επωνύμων έδωσε το "παρών" και φυσικά δε μπόρεσαν να κρυφτούν από τα φλας των φωτογράφων.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ