Δεξίωση στην Ολλανδία: Με κόκκινη σέξι τουαλέτα η βασίλισσα Μάξιμα, επιτομή του γαλλικού chic, η Μπριζίτ Μακρόν - Το λευκό παπιγιόν του Εμανουέλ

Δύο κυρίες με εντυπωσιακές εμφανίσεις... 

Η βασίλισσα Μαξίμα της Ολλάνδίας υποδέχθηκε χθες τον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και τη σύζυγό του Μπριζίτ στο Άμστερνταμ. 

 

 

Instagram/Koninklijk Huis

Ο Γάλλος πρόεδρος εκφώνησε ομιλία στην οποία περιέγραψε το όραμά του για το μέλλον της Ευρώπης κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσημης επίσκεψής του στις Κάτω Χώρες.

Το ταξίδι του Μακρόν στο Άμστερνταμ και τη Χάγη είναι η πρώτη κρατική επίσκεψη Γάλλου ηγέτη μετά τον Ζακ Σιράκ πριν από 23 χρόνια και υπογραμμίζει τους στενούς δεσμούς μεταξύ των Κάτω Χωρών και της Γαλλίας και των δύο ηγετών.

Δείτε επίσης: Όταν η υπέρκομψη βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας συναντά την Brigitte Μacron: Έχουμε summit meeting για τη μόδα - Δείτε φωτό

Χθες βράδυ, η Μπριζίτ με τον σύζυγός της Εμανουέλ Μακρόν παρευρέθηκαν σε επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Βασιλιάς Γουίλεμ - Αλεξάντερ. 

 

 

 

 

 

 

Η εμφάνιση της Μάξιμα στο δείπνο 

Η βασίλισσα Μαξίμα  έκανε μια τολμηρή statement εμφάνιση, με ένα υπέροχο κατακόκκινο φόρεμα από Claes Iversen.

 

 

Η 51χρονη βασίλισσα, φόρεσε μια κομψή σέξι τουαλέτα με φουσκωτά, περίτεχνα μανίκια που άφηναν ακάλυπτους τους ώμους της.

Η μητέρα τριών παιδιών πρόσθεσε επίσης μια διακοσμητική καρφίτσα σε σχήμα πεταλούδας, με εντυπωσιακή λεπτομέρεια από πέρλες. Στο λαιμό φόρεσε ένα υπέροχο κολιέ με πέρλες. 

 

 

 

 

 

Η Μάξιμα φορούσε επίσης την τιάρα της και ένα μαργαριταρένιο κολιέ, ενώ ο σύζυγός της έκανε μια κομψή εμφάνιση με σμόκιν και λευκό παπιγιόν, προβάλλοντας τα στρατιωτικά του παράσημα.

 

 

 

 

Η εμφάνιση της Μπριζίτ και το λευκό παπιγιό του Μακρόν

Από την άλλη η Μπριζίτ, 69 ετών, ήταν αβίαστα κομψή με ένα μάξι φόρεμα, σε σκούρο μπλε, το οποίο είχε επάνω ασημένιες λεπτομέρειες. 

 

 

 

 

 

 

Η σύζυγος του προέδρου Μακρόν, είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε κότσο, ενώ ο σύζυγός της φορούσε κοστούμι, λευκό παπιγιόν, όπως και ο Ολλανδός Βασιλιάς και μια κορδέλα από πάνω  -  γεγονός που υποδηλώνει ότι έλαβε το Τάγμα του Ολλανδικού Λέοντα. 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ