Βάνα Πεφάνη: Το "βρώμικο" παρελθόν με το Φώτη Σεργουλόπουλο - "Υπήρχε έρωτας, αλλά και πολύ γέλιο, ήμασταν πιτσιρίκια και σούργελα!" (βίντεο)

Δείτε όλα όσα είπαν Φώτης Σεργουλόπουλος και Βάνα Πεφάνη.

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε σήμερα η Βάνα Πεφάνη. Η ηθοποιός και ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκάλυψαν, μάλιστα, το “βρώμικο” παρελθόν τους και αναφέρθηκαν συγκεκριμένα στη συνεργασία τους σε μια σειρά της ΕΡΤ το 1992.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος λέει αστειευόμενος: "Θέλει να αποκαλύψει ένα “βρώμικο” παρελθόν που είχαμε μεταξύ μας." και η κ. Πεφάνη απαντάει: "Νομίζω ότι πρέπει να το πω, είναι η ώρα!"

"Έχουμε υπάρξει εραστές!", λέει χιουμοριστικά ο Σεργουλόπουλος. "Έχουμε υπάρξει μαζί! Εραστές; Περίμενε, ένα ένα.", συμπληρώνει η Βάνα Πεφάνη.

Η Βάνα Πεφάνη είπε στη συνέχεια: «Έχουμε υπάρξει μαζί, το 1992, σε μια ωραιότατη σειρά της ΕΡΤ, που λεγόταν Νέμεσις» και η Τζένη Μελιτά ρώτησε: «Και τι κάνατε στη σειρά;».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

«Ήμουν εγώ με κάποια, κι εκείνη ήταν με κάποιον, αλλά ερωτευτήκαμε», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Βάνα Πεφάνη συμπλήρωσε: «Υπήρχε έρωτας, αλλά και πολύ γέλιο. Ήμασταν πιτσιρίκια και σούργελα! Βρισκόμασταν στο γύρισμα και ήταν η παιδική χαρά μας. Περίμενα να δω τον Φώτη, γιατί αν δεν έβλεπα τον Φώτη, δεν πέρναγα καλά».

Δείτε ολόκλρη τη συνέντευξη:

 

 

Διαβάστε ακόμη: Φώτης Σεργουλόπουλος σε Τζένη Θεωνά: Γιατί την εκπομπή την λέτε «Μαμάδες»; Πώς να χωρέσω εγώ σε αυτόν τον τίτλο; (βίντεο)

Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνεργασία της με τη Τζένη Καρέζη και το τελευταίο σπίτι της Ευης Λαμπέτη.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ