Jamie Foxx: Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός - Φόβοι για την υγεία του - Τι λένε οι κόρες του

Tι συμβαίνει με την υγεία του; 

Ο βραβευμένος ηθοποιός Τζέιμι Φοξ (Jamie Foxx) χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Ατλάντα έπειτα από ένα αδιευκρίνιστο ιατρικό επείγον περιστατικό, όπως αποκάλυψε η οικογένεια του ηθοποιού.

«Θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο πατέρας μου, Τζέιμι Φοξ, αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή», ανέφερε σε δήλωσή της η οικογένεια η οποία δημοσιεύθηκε στο προσωπικό λογαριασμό της κόρης του, Κορίν Φοξ (Corinne Foxx) στο Instagram.

«Ευτυχώς, λόγω της άμεσης δράσης και της μεγάλης φροντίδας, βρίσκεται ήδη στο δρόμο της ανάρρωσης. Ξέρουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμούμε τις προσευχές σας. Η οικογένεια ζητάει την ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», πρόσθεσε.

 

Πηγές δήλωσαν στο TMZ ότι η κατάσταση ήταν «αρκετά σοβαρή» ωστόσο «επικοινωνεί και αυτό είναι καλό νέο». O εκπρόσωπος του ηθοποιού 'Αλαν Νιέρομπ, αρνήθηκε να μοιραστεί οτιδήποτε πέρα ​​από την ανάρτηση της οικογένειας στο Instagram.

«Τίποτα περισσότερο αυτή τη στιγμή από αυτό που δημοσιεύτηκε», είπε στο CNN μέσω email.

Σημειωτέον μόλις πριν από λίγες ημέρες είχε ξεκινήσει τα γυρίσματα στην Ατλάντα για την ταινία «Back in Action» στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με την Κάμερον Ντίαζ.

Σε σκηνοθεσία του Σεθ Γκόρντον(Seth Gordon) το καστ της ταινίας συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι 'Αντριου Σκοτ (Andrew Scott) και Τζέιμι Δημητρίου (Jamie Demetriou).

Ο ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο κόρες, την Κορίν και την Αναλάις.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ