Maestro: Νέες αποκαλυπτικές εικόνες από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν - Τοποθεσίες που εντυπωσιάζουν!

Απίστευτα τοπία...

Η πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, το Maestro, που προβλήθηκε από το Netflix, θα επιστρέψει για δεύτερη σεζόν.

Η παραγωγή του επόμενου κύκλου του Maestro έχει ξεκινήσει ήδη και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μαζί με τους υπόλοιπους ηθοποιούς της σειράς, βρίσκεται στους Παξούς, όπου γυρίζεται η μεγάλη επιτυχία του Netflix.

 

 

παξοί, γυρίσματα maestro

παξοί, γυρίσματα maestro

Μάλιστα, έχει γίνει γνωστό ότι έχουν γραφτεί τα πρώτα επεισόδια της επόμενης σεζόν, αν και ο δημιουργός της, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, έχει κινηθεί προσεκτικά ως τώρα για να μην κάνει spoiler για τις εξελίξεις της πλοκής.

παξοί, γυρίσματα maestro

παξοί, γυρίσματα maestro

Οι φωτογραφίες από τους Παξούς που δημοσίευσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Έτσι, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δημοσιεύει στα social media φωτογραφίες από τα γυρίσματα, χωρίς να αποκαλύπτει πολλά για το σενάριο, δείχνοντας κυρίως τοπία από το νησί. Εξάλλου, η σειρά Maestro έγινε γνωστή -εκτός από τις ερμηνείες και το σενάριο- και για τα πανέμορφα ελληνικά τοπία όπου διαδραματίστηκε.

Διαβάστε ακόμη: Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Backstage από τα γυρίσματα της ερωτικής σκηνής του Maestro - Η πρωινή βουτιά με την Κλέλια στους Αντίπαξους

παξοί, γυρίσματα maestro

παξοί, γυρίσματα maestro

παξοί, γυρίσματα maestro

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης συνόδευσε τις φωτογραφίες με τη λεζάντα «Άνοιξη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ