Τον πήρε κι έφυγε! Έκλεψε καναπέ αξίας 60.000 δολαρίων μέσα στη νύχτα - Τι σχέση έχει η Τζίτζι Χαντίντ

Πως εμπλέκεται το διάσημο μοντέλο...

Διαρρήκτης στο Λος Άντζελες έκλεψε καναπέ αξίας 60.000 δολαρίων, που έκανε διάσημο η Τζίτζι Χαντίντ.

Ο καναπές αξίας σχεδόν 60.000 δολαρίων που έγινε διάσημος από την Τζίτζι Χαντίντ κλάπηκε από κατάστημα επίπλων στην περιοχή του Λος Άντζελες, αφού η επιχείρηση υπέστη διάρρηξη στη μέση της νύχτας.

Ο διάσημος καναπές Mah Jong με ακριβή αξία στα 58.000 δολάρια αρπάχτηκε από έναν κλέφτη από το κατάστημα Merit στο Beverlywood τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Πολ Μπέρμαν δήλωσε στο NBC 4 Los Angeles ότι πέρασε τις ημέρες μετά την κλοπή αναζητώντας στοιχεία αφού ο πονηρός κλέφτης έκοψε την τροφοδοσία βίντεο σε μια κάμερα έξω από το κατάστημα.

 

 

«Ο κλέφτης δεν είχε μάτια για τίποτα άλλο, εκτός από τον καναπέ»
«Ο τύπος ήξερε ακριβώς τι έψαχνε. Δεν πήρε τίποτα άλλο. Μπήκε μέσα, πήρε αυτό το ένα αντικείμενο και έφυγε», δήλωσε ο Μπέρμαν.

Ο υψηλής ποιότητας καναπές έγινε για πρώτη φορά διάσημος αφού το μοντέλο Tζίτζι Χαντίντ μοιράστηκε φωτογραφίες του μετά την αμφιλεγόμενη ανακαίνιση του διαμερίσματός της στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με τον Μπέρμαν, ο κλέφτης στόχευε τον καναπέ επειδή αγνοούσε όλα τα άλλα είδη του καταστήματος, τα οποία περιλαμβάνουν «πράγματα που είναι δύσκολο να βρεθούν». Το Merit πωλεί επίσης αντικείμενα όπως πολύ παλιά κλασσικά έπιπλα και έργα τέχνης, μεταξύ άλλων.

Ο κλέφτης, ωστόσο, δεν είχε μάτια για τίποτα άλλο εκτός από τον περιβόητο πλέον καναπέ.

«Ονομάζεται καναπές Mah Jong . Ύφασμα Missoni - μοιάζει με γυναικείο φόρεμα. Είναι πολύ όμορφο - μετάξι και κοτλέ - ένα όμορφο σχέδιο», είπε ο Μπέρμαν.

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που δόθηκε στο NBC 4 δείχνει έναν άνδρα να κάνει όπισθεν με ένα λευκό φορτηγάκι μπροστά από την επιχείρηση, πριν βγει και κόψει το βίντεο.

Στη συνέχεια, ο άνδρας πιστεύεται ότι έσπασε την μπροστινή γυάλινη πόρτα πριν διαλύσει τον καναπέ μαξιλάρι με μαξιλάρι για να κλέψει το αντικείμενο.

O διάσημος καναπές στο σπίτι της Τζίτζι Χαντίντ

«Ξέρω ποιος πήρε τον καναπέ σας»
Αφού έφτασε η αστυνομία για να καταγράψει τις λεπτομέρειες, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος απηύθυνε έκκληση στο κοινό μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, προσφέροντας αμοιβή για πληροφορίες σχετικά με τον κλεμμένο καναπέ.

«1000 δολάρια αν βρείτε μια καταχώριση κάποιου που προσπαθεί να τον πουλήσει», έγραψε ο Μπέρμαν. Ευτυχώς, το κοινό ανταποκρίθηκε και μπόρεσε να υποδείξει στον ιδιοκτήτη τη σωστή κατεύθυνση.

«Υπήρξε μια ανώνυμη πληροφορία που έλεγε ακριβώς τα εξής λόγια: "Ξέρω ποιος πήρε τον καναπέ σας"», είπε ο ιδιοκτήτης.

Στον Μπερμαν στάλθηκε βίντεο από έναν ανώνυμο πληροφοριοδότη που δείχνει ένα άτομο να βγαίνει από ένα λευκό φορτηγάκι έξω από ένα συγκρότημα διαμερισμάτων λίγες ώρες μετά το περιστατικό.

Διαβάστε ακόμη: Topwoman η Bella Hadid: To supermodel που βγάζει 25εκατ. δολάρια - Πάσχει από τη νόσο του Lyme (φωτό - βίντεο)

Ο άνδρας φαίνεται στη συνέχεια σε ένα απόσπασμα με τα απίστευτα μοναδικά μαξιλάρια του καναπέ στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο πάνω σε ένα καρότσι.

«Τον βλέπετε να ξεφορτώνει τον καναπέ μου, ο οποίος είναι εξαιρετικά χαρακτηριστικός σε μοτίβο και χρώμα, και απλά τον μεταφέρει με καρότσι στο σπίτι του», δήλωσε ο Μπέρμαν.

Ο Μπέρμαν έχει από τότε δημοσιεύσει διάφορες ιστορίες στο Instagram που προσδιορίζουν έναν άνδρα τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για την κλοπή. Λέει ότι θα ήθελε να δει τον άνδρα να συλλαμβάνεται και να δει τον καναπέ του να επιστρέφεται.

Μέχρι το πρωί της Πέμπτης, το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες δεν είχε προβεί σε σύλληψη πάντως και δήλωσε ότι η έρευνά του συνεχίζεται.

Ενώ ο καναπές μπορεί να χαρακτηριστεί ως η πολυτέλεια στην καλύτερη εκδοχή της, συνδέεται περισσότερο με το γεγονός ότι ήταν το κεντρικό κομμάτι του διαμερίσματος της Τζίτζι Χαντίντ στη Νέα Υόρκη, το οποίο τράβηξε τα βλέμματα το 2020.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ