Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας: Το ροζ φουστάνι - Επιτομή της κομψότητας - Τα απλικαρισμένα λουλούδια, η εκπληκτική λεπτομέρεια (φωτό)

Εκπληκτή και στυλάτη για ακόμη μία φορά!

Η Βασιλισσα  Ράνια της Ιορδανίας αναστάτωσε την συντηρητική  Ιαπωνία με τα υπερμοντέρνα σύνολα της ! Η όμορφη βασίλισσα σε μία απο τις πολλές εμφανίσεις της κατά την διάρκεια της επίσημης επίσκεψης με τον σύζυγό της Yuko Kishida, Fumio Kishida, πρωθυπουργό της Ιαπωνίας. Έβαλε ενα ροζ παστέλ deux pièces σε σχέδιο του Αυστραλού designer Zimmermann.

Η Ράνια επέλεξε την κομψή «High Tide Flower Skirt», 995 £, και «High Tide Flower Body Shirt», 650 £, για τη σημαντική αυτή συνάντηση. 

Queen Rania wearing Zimmermann outfit

 

 

Το σύνολο της αποτελείται από μία ροζ παλ φούστα και μία μπλούζα. Και τα δύο κομμάτια έχουν πάνω τους ραμμένα απλικαρισμένα λουλούδια. Λέγεται, βέβαια, ότι η βασίλισσα αφαίρεσε κάποια  λουλούδια που υπήρχαν στο μπούστο για να δειχνει  πιο απλή. Επίσης ήθελε να αποφύγει την see - through εμφάνιση όπως ήταν η μπλούζα που  φαίνεται στο αρχικό σχέδιο και πρόσθεσε δεύτερο ύφασμα σαν φόδρα απο μέσα. Η Βασίλισσα της Ιορδανίας φημίζεται για το γούστο της και τη μοντέρνα ενδυματολογική της προσέγγιση. 

Διαβάστε ακόμη: Xρυσή ζώνη, nude γόβες και tailor-made παλτό στο χρώμα της άμμου! H βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας & η fashion statement εμφάνισή της

Μοιράστηκε ένα όμορφο στιγμιότυπο από το ντύσιμό της καθώς δημοσίευσε ένα απόσπασμα από την ημέρα της στην Ιαπωνία στο Instagram, γράφοντας: «Από τη συνάντησή μου με την κυρία Yuko Kishida, σύζυγο του Ιάπωνα πρωθυπουργού Fumio Kishida, στο Τόκιο σήμερα».

 

 

Η ανάρτηση έλαβε πολλά κομπλιμέντα από τους βασιλικούς θαυμαστές, με έναν να γράφει στο ντύσιμό της: "Το φόρεμά σου είναι εκπληκτικό!" και ένας άλλος προσθέτοντας: "Ουάου, υπέροχο φόρεμα ως συνήθως." Η Ράνια συνδύασε την εμφάνισή της με την τσάντα της Gabriela Hearst 'Demi' σε λευκό - ένα στυλ που αγαπούσε επίσης η Δούκισσα του Sussex - και πρόσθεσε επίσης ένα ζευγάρι μυτερές γόβες από τον Dior.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ