Γενέθλια Χρήστου Χατζηπαναγιώτη: Δανάη Μπάρκα & Βίκυ Σταυροπούλου "λιώνουν" για τον αγαπημένο τους - "Θα είσαι πάντα στο πρώτο πλάνο της ζωής μου" (φωτό)

Δείτε τι ευχήθηκαν στον ηθοποιό...

Με μία τρυφερή ανάρτηση θέλησε να ευχηθεί η Βίκυ Σταυροπούλου στον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη για τα γενέθλιά του (19/4). 

Η ηθοποιός ευχήθηκε στον καλό της φίλο, με δύο κοινές τους φωτογραφίες και μια αφιέρωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι δυο τους εμφανίζονται σε μία χαρούμενη στιγμή τους, να γελούν, ενώ βρίσκονται στην εξοχή. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Βίκυ Σταυροπούλου περιέγραψε τον ηθοποιό με τα καλύτερα λόγια.

 

 

«Ο Χρήστος μου, που πάντα θα είναι στο πρώτο πλάνο της ζωής μου, πάντα θα είναι η οικογένειά μου, πάντα θα με βελτιώνει, θα με κάνει να ξεκαρδίζομαι στα γέλια και θα με τσαντίζει όσο κανένας άλλος, έχει σήμερα γενέθλια», έγραψε αρχικά.

Στη συνέχεια, του έστειλε τις ευχές της γράφοντας: «Να σε χαιρόμαστε, να είσαι γερός, δημιουργικός, χαρούμενος και πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε».

Και φυσικά, δε θα μπορούσε να μην του ευχηθεί δημόσια και η Δανάη Μπάρκα που είναι γνωστή η ιδιαίτερη σχέση που έχουν οι δυό τους όλα αυτά τα χρόνια.

Η παρουσιάστρια ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα της:

 

 

"Χρόνια πολλά να έχεις για να έχουμε κι εμείς μαζί σου. Κρίμα που δεν σε έχουν όλοι φίλο, πατέρα, συγκάτοικο…ο κόσμος θα ήταν καλύτερος. Σ’ αγαπαω, σε χαίρομαι, σε θαυμάζω, σε ευχαριστώ και είμαι ευτυχισμένη που μεγαλώνω δίπλα σου. Που με μαθαίνεις να δίνω, να αγαπάω, να ζητάω συγνώμη, να καταλαβαίνω τα λάθη μου, να γίνομαι καλύτερη, να γελάω δυνατά, να ακούω, να έχω υπομονή και να μην σταματάω να κυνηγάω τα όνειρα μου."

Διαβάστε ακόμη: Σταυροπούλου και Χατζηπαναγιώτης έχουν πρεμιέρα στο «Αλίκη» & η Δανάη Μπάρκα έλιωσε: «Μαμά, μπαμπά είστε οι αγαπημένοι μου» (φωτό)

Να υπενθυμίσουμε ότι η Βίκυ Σταυροπούλου είναι φίλη και επί χρόνια συγκάτοικος με το Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Μάλιστα σε παλιά της συνέντευξη είχε αναφέρει για εκείνον: «Δεν είναι απλός ένας φίλος. Είναι οικογένειά μου. Ζούμε μαζί μετά το σεισμό του 99 που γκρεμίστηκαν τα σπίτια μας. Είναι μια ανισόρροπη σχέση βασισμένη στην βαθιά αληθινή αγάπη, γι΄αυτό τον λόγο κράτησε και θα κρατήσει δια βίου. Ο Χρήστος ήταν ο άνθρωπος που με προετοίμασε για να δώσω στην σχολή, είναι σαν μέντοράς μου. Κουβεντιάζουμε για τη δουλειά αλλά δε συμβουλευόμαστε… Στην καθημερινότητά μας είναι μια σχέση πολύ αστεία γιατί δεν επικοινωνούμε, είμαστε στο σπίτι και δε ξέρω αν είναι εκεί, μπορεί να είναι εκεί και να μιλάμε στο τηλέφωνο ή να στέλνουμε μηνύματα».

O Χρήστος Χατζηπαναγιώτης από τη δική του πλευρά έχει πει: «Είναι μια θυελλώδης γυναίκα η Βίκυ και θυελλώδης είναι και η σχέση μας. Χαίρομαι που η ζωή μου έστειλε την Βίκυ δίπλα μου και μοιράζομαι τη ζωή μου μαζί της. Η σχέση της Βίκυς με τον κόσμο είναι μαγική, αυτό που τη χαρακτηρίζει είναι η ανοιχτότητά της… Η Βίκυ είναι ένα πρόσωπο που είναι αδύνατον να την αγνοήσεις…»

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι σαν δεύτερος πατέρας για τη Δανάη Μπάρκα

Από μικρή ηλικία και η Δανάη Μπάρκα είχε δεθεί με τον ηθοποιό. Μάλιστα, όπως είχε εξομολογηθεί ο κ. Χατζηπαναγιώτης, «Η πρώτη πολύ δύσκολη στιγμή με την Δανάη ήταν όταν επιστρέφαμε από ένα ταξίδι στο Πήλιο και το θυμάμαι σαν τώρα. Είχαμε περάσει πάρα πολύ ωραία για μια εβδομάδα. Μπαίνοντας στην Αθήνα, η Δανάη ήταν στο πίσω κάθισμα, περίπου πέντε χρονών και μου λέει "να σε ρωτήσω κάτι; Μπορώ να σε λέω μπαμπά;". "Φυσικά, το ρωτάς;" της λέω. Βέβαια ο μπαμπάς υπάρχει και είναι ο Νώντας. Ένα παιδί μπορεί και να είχε μπερδευτεί τότε αλλά η αγάπη τα φτιάχνει όλα! Θέλει χρόνο, ναι και υπομονή».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός τόνισε ότι: «Όταν μου έκανε αυτή την ερώτηση, τα έχασα λίγο. Αιφνιδιάστηκα, αλλά νομίζω ότι πέρασε. Συνήθως πια, αλλά και μικρούλα, με φωνάζει Χρήστο. Η αγάπη όμως ήταν αγάπη προς μπαμπά όπως και η σχέση ήταν προς μπαμπά».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ