Οι δημοσιογράφοι του Ντιμπέιτ στην ΕΡΤ: Το λεμονί Μαντώ της Μάρας Ζαχαρέα, το ''φίδι'' πουκάμισο της Σίας Κοσιώνη

Η εμφάνιση των δημοσιογράρφων, έξω από το Ραδιομέγαρο. 

Στο νέο σύγχρονο στούντιο της ΕΡΤ συναντήθηκαν σήμερα οι δημοσιογράφοι που θα μετέχουν στο debate των πολιτικών αρχηγών, την ερχόμενη Τετάρτη 10 Μαΐου.

Οι εκπρόσωποι των κομμάτων συμφώνησαν ο δημοσιογράφος, κοινής αποδοχής και μέλος της ΕΣΗΕΑ που θα συντονίσει την αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, να είναι ο Γιώργος Κουβαράς.

Δείτε επίσης: Εκλογές 2023 - Ντιμπέιτ: Ζαχαρέα, Κοσιώνη, Τζίμα, Παπαδάκης, Σρόιτερ, Στάθης οι δημοσιογράφοι στην τηλεμαχία - Οι 5 ενότητες θεμάτων (βίντεο)

Ο κ. Φώτης Καφαράκης, Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης της ΕΡΤ αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ , ποιοι θα είναι οι δημοσιογράφοι από τους έξι τηλεοπτικούς σταθμούς που θα υποβάλλουν τις ερωτήσεις στους πολιτικούς αρχηγούς, κατά το ντιμπέιτ το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο νέο υπερσύγχρονο στούντιο της ΕΡΤ, την Τετάρτη 10 Μαΐου.

Τον Alpha θα εκροσωπήσει ο Αντώνης Σρόιτερ, τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης, το Mega η Ράνια Τζίμα, το Open ο Παναγιώτης Στάθης, τον ΣΚΑΪ η Σία Κοσιώνη και το Star η Μάρα Ζαχαρέα.

Οι δημοσιογράφοι συναντήθηκαν σήμερα στις εγκαταστάσεις του Ραδιομεγάρου, ώστε να ρυθμιστούν οι λεπτομέρεις. Η κα. Μάρα Ζαχαρέα, εμφανίστηκε με ένα  εκπληκτικό λεμονί μαντό με ένα λουλούδι στο πέτο, το οποίο συνδύασε με κίτρινο μπλουζάκι από μέσα και σκούρο τζιν.

Την εμφάνισή της απογείωσε με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. 

Από την άλλη η Σία Κοσιώνη του ΣΚΑΪ, επέλεξε για την περίσταση, ένα κοστούμι σε μπλε χρώμα, το οποίο συνδύασε με πουκάμισο σε snakeskin μοτίβο. Κρατούσε μια λευκή τσάντα και φορούσε μαύρα γυαλιά ηλίου. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ