Ήρα Κατσαντώνη: Ραγίζει καρδιές η κόρη της Ελπίδας για τον χαμό του μωρού της - «Δυστυχώς το αγγελούδι μας δεν τα κατάφερε»

Η απώλεια που την συγκλόνισε... 

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Ήρα Κατσαντώνη, κόρη της γνωστής τραγουδίστριας Ελπίδας.

Στα τέλη του 2022, η Ήρα είχε ανακοινώσει ότι είναι έγκυος και ότι θα αποκτούσε αγοράκι. Δυστυχώς, όμως, όπως αποκάλυψε με νέα ανάρτησή της, η εγκυμοσύνη της δεν είχε αίσια έκβαση.

«8 μήνες γεμάτοι προσδοκίες κατέληξαν σε ένα κενό. Δυστυχώς το αγγελούδι μας δεν τα κατάφερε», γράφει συγκεκριμένα σε ανάρτησή της στο Instagram, δημοσιεύοντας μία ασπρόμαυρη φωτογραφία για να ανακοινώσει το δυσάρεστο γεγονός.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«21.04.23 η ημερομηνία που δεν θα ξεχάσω ποτέ.. ήταν μια μέρα που βίωσα την ζωή και τον θάνατο σε μια στιγμή. 8 μήνες γεμάτοι προσδοκίες κατέληξαν σε ένα κενό. Δυστυχώς το αγγελούδι μας δεν τα κατάφερε.. ο πόνος τεράστιος… όμως η ζωή ειναι εδώ και συνεχίζεται κάθε μέρα.. και νιώθω ευγνωμοσύνη για όσο κράτησε αυτή η εμπειρία.. ευγνωμοσύνη που έχω την υγειά μου, ευγνωμοσύνη για την ζωή, ευγνωμοσύνη για τον σύντροφο που έχω δίπλα μου. Όλα τα άλλα θα τα χτίσουμε πάλι από την αρχή.. και τίποτα δεν θα με κάνει να σταματήσω ποτέ να προσπαθώ!».

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα είχε κάνει μια ανάρτηση, όπου περιμένε γεμάτη αγωνία και φόβο, τον ερχομό του μωρού της.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ