Σ. Χατζηπαντελή: «Εγώ κάνω unfollow και τη μάνα μου, έκανα και την Καγιά επειδή βαρέθηκα τα τόσα ποστ» (βίντεο)

Η Σοφία Χατζηπαντελή τοποθετήθηκε για το unfollow της στη Βίκυ Καγιά.

Για το πολυσυζητημένο unfollow που έκανε μέσω Instagram στη Βίκυ Καγιά, μίλησε η Σοφία Χατζηπαντελή σε δηλώσεις της, που προβλήθηκαν το πρωί της Τρίτης 9 Μαΐου.

 

 

 

 

Στο απόσπασμα που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Happy Day» το μοντέλο και πρώην κριτής του GNTM, ρωτήθηκε σχετικά με το παραπάνω και απάντησε: «Εγώ κάνω unfollow και τη μάνα μου. Κάθε Σαββατοκύριακο τη Μαρία Χατζηπαντελή, την κάνω unfollow, και τις καλύτερες παρέες μου τις κάνω unfollow. Η Βίκυ έκανε πολλά ποστ και βαρέθηκα και την έκανα unfollow».

 

 

Στις ίδιες δηλώσεις πρόσθεσε: «Η Βίκυ είναι πάρα πολύ καλή γυναίκα και είμαι πολύ ευχαριστημένη που με κάλεσε να κάνω το GNTM» και ξεκαθάρισε, πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ανάμεσά τους.

Διαβάστε ακόμη: Βίκυ Καγιά: Η συγγνώμη από τη Χατζηπαντελή, η παρεξήγηση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το GNTM (βίντεο)

«Ακούγεται το όνομά μου για το Shopping Star; Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Άκουσα σήμερα ότι το Shopping Star είναι εξαιρετικό πρότζεκτ εδώ στην Ελλάδα, θα ήταν εκπληκτική εμπειρία αλλά η Βίκυ το έκανε τέλεια και έχει βάλει πολύ υψηλά τον πήχη» ανέφερε σε άλλο σημείο η Σοφία Χατζηπαντελή για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι μόδας, που παρουσίαζε η Βίκυ Καγιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ