H Bασίλισσα Καμίλα με κοντό τύπου Farrah Fawcett χτένισμα στη Eurovision - Το royal blue μαντό & η ασορτί γραβάτα του Βασιλιά Καρόλου

 Το πέρασμα – αστραπή από τον ημιτελικό της Eurovision...

Ο βασιλιάς Kάροος και η βασίλισσα Καμίλα έκαναν μια εμφάνιση στον Α' ημιτελικό του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. 

Οι royal fans, είδαν με μεγάλη χαρά τον βασιλιά Κάρολo και την σύζυγό του  να εμφανίζονται σε ένα προηχογραφημένο βίντεο καθώς ο πρώτος  ημιτελικός πραγματοποιήθηκε χθες στο Λίβερπουλ.

Οι βασιλείς εμφανίστηκαν στους τίτλους αρχής, σε μια ταινία Welcome to Liverpool, η οποία ακολουθεί ένα νεαρό αγόρι από τη βορειοδυτική πόλη που μαθαίνει ότι η γενέτειρά του θα φιλοξενήσει τον Διαγωνισμό του 2023.

 

 

Οι δυό, λίγες εβδομάδες πριν, παρευρέθηκαν στην M&S Bank Arena για να ανοίξουν επίσημα τη σκηνή του φετινού διαγωνισμού.

Ο νεοστεφθείς βασιλιάς και η βασίλισσα, οι οποίοι είχαν ένα εξαιρετικά πολυάσχολο Σαββατοκύριακο μετά την τελετή στέψης τους το Σάββατο, δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν αυτοπροσώπως στην χθεσινή εκδήλωση .

Nick Robinson / BBC

Κροατία, Μολδαβία, Ελβετία, Φινλανδία, Τσεχία, Ισραήλ, Πορτογαλία, Σουηδία, Σερβία και Νορβηγία είναι οι δέκα χώρες που πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του 67ου διαγωνισμού της Eurovision

Παρουσιαστές του φετινού διαγωνισμού είναι η ηθοποιός Hannah Waddingham, η τραγουδίστρια Alesha Dixon και η Ουκρανή τραγουδίστρια Julia Sanina, οι οποίες καλωσόρισαν τον κόσμο στη μεγάλη γιορτή.

Nick Robinson / BBC

 

 

 

Στην αρχή προβλήθηκε ένα βίντεο στο οποίο υποδέχονται όλη την Ευρώπη στον 67ο διαγωνισμό.

 

 

Η Καμίλα επέλεξε για την εμφάνισή της ένα μπλε μαντό, ενώ ο σύζυγός της, ένα μπλε κοστούμι με πουά μπλε γραβάτα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ