Θοδωρής Αθερίδης: Η 1η αντίδραση του ηθοποιού για το εγγονάκι του - Μαμά για δεύτερη φορά έγινε η Φωτεινή Αθερίδου (βίντεο)

"Νιώθουμε τέλεια"

Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε η Φωτεινή Αθερίδου το πρωί της Τρίτης. Ο ευτυχισμένος παππούς μιλάει για τον δεύτερο εγγονό του και το όνομα που θα του δώσουν.

Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της, με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα. Το ζευγάρι ανυπομονεί να επιστρέψει στο σπίτι του, προκειμένου ο μεγάλος τους γιος να γνωρίσει τον αδελφό του!

«Είμαστε μια χαρά, νιώθουμε τέλεια. Η γέννηση ενός παιδιού είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί. Δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιο θα είναι το όνομα του παιδιού. Ακόμα δεν έχω κάνει κάποιο δώρο στα παιδιά, θα βγούμε και θα το κανονίσω», είπε ο Θοδωρής Αθερίδης λίγες ώρες μετά τη γέννηση του δεύτερου εγγονού του.

 

 

Νωρίτερα, ο μαιευτήρας και γυναικολόγος της Φωτεινής Αθερίδου, Βασίλης Βεργέτης, μίλησε στο Happy Day και αποκάλυψε λεπτομέρειες του τοκετού.

«Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, 3.500. Μπορέσαμε και κάναμε αυτό που ήθελε κι ονειρευόταν, να γεννήσει φυσιολογικά, καθώς ο ο πρώτος τοκετός είχε γίνει με καισαρική τομή. Είναι πανευτυχής. Βεβαίως και γίνεται. Θέλει έναν σεβασμό στα ιατρικά πρωτόκολλα, απαιτεί υπομονή από την γυναίκα κι από το ιατρικό προσωπικό, τον γιατρό και τις μαίες μας. Είναι πανευτυχής, χαρούμενη και χαμογελαστή» ανέφερε.

stamatina.jpg

Και πρόσθεσε: «Βεβαίως κι ο μπαμπάς ήταν μέσα. Είναι κάποιες στιγμές που είναι κορυφαίες και μοναδικές στην ζωή κάποιου ανθρώπου, η γέννηση του παιδιού του. Δεν είναι κρίμα να μην μπορέσουν να το απολαύσουν κι οι δύο μαζί;».

Διαβάστε ακόμη: Θοδωρής Αθερίδης: ''Δεν έχω ταμπού με τα ψυχοφάρμακα, δεν θέλω να τα κόψω'' (βίντεο)

Και αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει το νεογέννητο: «Από ό,τι άκουσα τα σχόλια τείνουν ότι μοιάζει στον Θοδωρή Αθερίδη, στον παππού. Ήταν ευτυχισμένοι. Η γέννηση ενός παιδιού είναι μία συγκινητική στιγμή».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ