Το ακριβότερο διαμέρισμα που πήρε ο πεθερός του πρίγκιπα Φίλιππου: Σε ποιόν ανήκει το σούπερ ρετιρέ δίπλα στο παλάτι, σήμερα Μέγαρο Μαξίμου (φωτό & βίντεο)

Φωτογραφίες μέσα από το ακριβότερο διαμέρισμα της Αθήνας, που αγόρασε ο πεθερός του Φίλιππου Γκλύξμπουργκ, Τόμας Φλορ

Η αγορά ακινήτου της χρονιάς στην Αθήνα, ενδεχομένως της δεκαετίας, έγινε σίγουρα από τον Ελβετό δισεκατομμυριούχο Τόμας Φλορ, πεθερό του Φίλιππου Γλύξμπουργκ.

Ο Τόμας Φλορ αγόρασε το ακριβότερο διαμέρισμα της Αθήνας έναντι 18 εκατ. ευρώ, ύστερα από διαπραγματεύσεις μηνών, και έτσι πλέον μπορεί να καυχιέται πως στο χαρτοφυλάκιο των ακινήτων του περιλαμβάνεται όχι απλώς το ακριβότερο αλλά ένα από τα ωραιότερα διαμερίσματα της Αθήνας, ίσως στο πιο προνομιακό σημείο της πόλης, και αδιαμφισβήτητα με την καλύτερη θέα που θα μπορούσε να έχει ένα ακίνητο στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας.

Διαβάστε ακόμα: Στον πεθερό του Φίλιππου Γκλύξμπουργκ το πιο ακριβό διαμέρισμα της Αθήνας: Ο Τόμας Φλορ, πατέρας της Νίνα έδωσε 18 εκατ. για 320τμ. (φωτό & βίντεο)

Ο Τόμας Φλορ με την κόρη του, Νίνα, στον γάμο της με τον Φίλιππο, γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Ο Τόμας Φλορ με την κόρη του, Νίνα, στον γάμο της με τον Φίλιππο, γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Νίνα Φλορ, Φίλιππος Γλύξμπουργκ

Νίνα Φλορ, Φίλιππος Γλύξμπουργκ

Πρόκειται για το διαμέρισμα-μεζονέτα των δύο τελευταίων ορόφων της πολυκατοικίας στον αριθμό 17 της Ηρώδου Αττικού, ακριβώς δίπλα στο Μέγαρο Μαξίμου, που σχεδιάστηκε από τον Τάκη Ζανέτο για την οικογένεια Φιξ, δεκαετίες πριν, αλλά χωρίς αυτό να αφαιρεί το ελάχιστο από την αξία του. Το αντίθετο...

Η Νινέτα Φιξ

Το εν λόγω διαμέρισμα ανήκε στη Νινέτα Φιξ, χήρα του βιομηχάνου Φιξ, και πλέον ανήκει στον κοσμοπολίτη Τόμας Φλορ. Είναι άγνωστο αν το αγόρασε για τον ίδιο, μιας και πλέον αρκετά συχνά πετά με τα τζετ του στην Αθήνα, ή το αγόρασε ως δώρο στη μονάκριβη κόρη του, Νίνα Φλορ, σύζυγο του Φίλιππου, γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Σε κάθε περίπτωση, δεν προορίζεται να γίνει η μόνιμη κατοικία κανενός, παρά μόνο το χλιδάτο καταφύγιό τους για τις επισκέψεις τους στην Αθήνα.

Ο Κάρολος Φιξ (έφυγε από τη ζωή το 2019) με την τελευταία σύζυγό του Νινέτα Φιξ, η οποία πέτυχε το χρυσό deal

Ο Κάρολος Φιξ (έφυγε από τη ζωή το 2019) με την τελευταία σύζυγό του Νινέτα Φιξ, η οποία πέτυχε το χρυσό deal (NDPPHOTO / NDP PHOTO)

Η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «T-Live» εξασφάλισε φωτογραφίες από το εσωτερικό του μοναδικού αυτού διαμερίσματος, που αποδεικνύουν όσα γράφονται για τη μοναδική του θέα και αποκαλύπτουν κάποια στοιχεία για την εσωτερική διαρρύθμιση.

Πρόκειται για διαμέρισμα έκτασης 320 τ.μ., που εκτείνεται στον 6ο όροφο αλλά και στο ρετιρέ, με την τεράστια βεράντα του 7ου.

Το υπερπολυτελές διαμέρισμα περιλαμβάνει συνολικά τρία υπνοδωμάτια, πέντε λουτρά, ευρύχωρη τραπεζαρία, καθιστικό, κουζίνα, γραφείο αλλά και υπνοδωμάτιο υπηρεσίας, ενώ συνδέεται με τον επάνω όροφο με εσωτερική σκάλα.

Από τις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως επιβεβαιώνεται αυτό που γραφόταν ευρέως ως ένα από τα αδιαμφισβήτητα θετικά του, το οποίο δεν είναι άλλο από την απίστευτη θέα του.

Η μοναδική και κορυφαία θέα στην Ακρόπολη, αλλά και η θέα στον Λυκαβηττό, στο Καλλιμάρμαρο και ως τη θάλασσα, ακόμη και στην Αίγινα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ