Η διάδοχος πριγκίπισσα της Σουηδίας με φόρεμα από τα H&M! Με κίτρινο fluo για τη συνήθως κλασσική royal που μας εντυπωσίασε (φωτό)

Κι όμως το υποστήριξε άψογα

Η διάδοχος Βικτώρια της Σουηδίας τράβηξε όλα τα βλέμματα αυτή την Τρίτη στη Στοκχόλμη, κατά την απονομή του διάσημου βραβείου Polar Music.

Η απονομή του βραβείου Polar Music Prize, ενός σουηδικού βραβείου που είναι γνωστό ως «Νόμπελ» μουσικής, είναι πολύ συχνά η αφορμή για την πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας να αποσπάσει εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Έτσι, αυτή την Τρίτη, 23 Μαΐου 2023, εμφανίστηκε με ένα κίτρινο fluo φόρεμα με ύφασμα οργάντζα και τούλι, με τον έναν ώμο έξω και μια πλισέ φούστα με τρία layers που το μπροστινό μέρος είναι πιο κοντό από το πίσω.

Το look ολοκλήρωσε με επίσης κίτρινα κρεμαστά σκουλαρίκια και μαύρες γόβες. Τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα πίσω σε ένα σφιχτό κότσο.

Διαβάστε ακόμη: Οι Σουηδοί royals σε ένα γιορτινό βίντεο - Η διάδοχος Βικτώρια με τον σύζυγό της, την πριγκίπισσα Εστέλ και τον πρίγκιπα Όσκαρ

Κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πολυεστέρα αποτελεί μέρος της συλλογής "Innovation Circular Design Story" της σειράς "Conscious Exclusive" του σουηδικού κολοσσού της μόδας H&M. Μια γραμμή που δε συνηθίζει να φοράει αλλά της ταιριάζει απόλυτα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ